2500 кандидат-селянки атакуват „Фермер търси жена“!

Българското издание на „Фермер търси жена” – рекордьор по постигнати резултати

Предстои всеки фермер да се срещне със своите пет фаворитки, а измежду тях ще определи онези три, които ще живеят с него във фермата

Близо 2500 жени решиха да търсят своята половинка в живота, като кандидатстваха за участие в романтичното риалити „Фермер търси жена”. Така внушителният брой претендентки превърна българското издание на предаването в абсолютен рекордьор по предизвикан интерес у дамската аудитория.

В сравнение с останалите европейски държави, в които форматът се излъчва в момента – Словения и Румъния, постигнатите резултати у нас са повече от впечатляващи. Докато словенското издание, например, успява да събере около 100 писма за първите два дни, в България тази цифра е три пъти повече.

„Фермер търси жена” е рекордьор и по още един показател – брой кандидатки, живеещи в чужбина. Веднага след излъчване на пилотния епизод, десетте фермери получиха писма от българки от Германия, Англия, Ирландия и Белгия, а впоследствие романтични откровения дойдоха и от наши сънароднички, живеещи в Русия и Мароко. Така интересът към предаването излезе не само извън границите на страната, но и дори извън Европа.

Огромният брой кандидатки обаче постави българските фермери пред изключително труден избор. Искреността на момичетата и любовта им към природата бяха само част от критериите, по които десетте ергена оценяваха дамите. Един от тях дори предприе и по-щателно проучване, като внимателно провери образованието, местоработата и професионалното развитие не само на жените, но и на техните родители.

Сега истинското любовно приключение за фермерите продължава с още по-голяма сила. От всички кандидатки, те ще изберат само пет, с които ще се срещнат на живо – а от тях ще определят онези три щастливки, с които ще живеят във своята ферма през лятото. Там дамите не само ще добият ясна представа какво означава да си любима на фермер, но ще имат и реалния шанс да се борят за любовта на своя избраник.

Пилотното издание на шоуто:

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2011 г.