25 години Пайнер – фолклорен концерт по Планета, Планета HD и Планета Фолк

На 18 и 19 юни ще се състои телевизионната премиера на празничния спектакъл “25 години “Пайнер”, провел се на 11 юни в Летния театър в Стара Загора.

Първата част на концерта ще бъде излъчена в ефира на телевизия “Планета Фолк” от 20:30 часа на 18-ти, а на следващия ден зрителите ще могат да се насладят и на втора част на спектакъла, която отново ще бъде представена с начален час 20:30.

“Планета HD” също ще представи фолклорния концерт на 18 и 19 юни, но в по-късен час – 22:00, като отново ще бъде излъчен в две части по два часа.

И през уикенда ще може да се насладите на едни от най-хубавите фолклорни песни, изпълнени от звездите на музикална компания “Пайнер” на сцената на Летния театър в Стара Загора. Това ще се случи в ефира на телевизия “Планета” на 20 и 21 юни от 20:00 часа, а в същите дни “Планета Фолк” ще повтори спектакъла от 14:30 часа.

Както вече знаете, музикална компания “Пайнер” отпразнува своя 25 годишен юбилей с този мащабен спектакъл, който събра над 30 любими звезди на българската музика. Бяха представени едни от най-емблематичните фолклорни мелодии, а за още по-въздействащото им представянето допринесоха и артистичните изяви на двете фолклорни формации Етноритъм и Антик, както и Гергьовден от Раднево, които се изявиха заедно със Силвия. Много празнично настроение властваше в Парк “Аязмото”, а публиката и изпълнителите си пожелаха този концерт да се превърне в традиция.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юни 2015 г.