„24/7″ с Димитър Цонев – интерактивно предаване по bTV Action!

Димитър Цонев ще води ново предаване по bTV Action

От октомври популярният журналист и тв водещ Димитър Цонев ще води ново актуално предаване по bTV Action – „24/7”. В рамките на един час то ще предлага на зрителите експертен поглед към наболелите теми на деня и ще дава трибуна на известни общественици да докажат професионализма и етиката си. Предаването ще разчита на активното участие на зрителите, като ще заложи на комуникация в интернет.

Авторското предаване „24/7” ще се състои от две части. Първата ще представя на зрителите анализи и коментари на известни журналисти, политолози и социолози за трите най-важни събития от седмицата. Заедно с водещия на предаването те ще коментират предварително избраните от зрителите теми, като класацията ще се прави на сайта на предаването.

Във втората част на „стола на истината” ще сядат известни публични личности, за да отговорят на седемте въпроса на Димитър Цонев. Гостът няма да има време за подготовка на отговорите си и ще бъде допълнително затруднен от ограничението във времето за коментар по дадената тема – след  90 секунди микрофонът ще се прибира.

Зрителите също ще участват с въпроси към гостите като в последствие журират отговорите им в интернет и ще ги квалифицират като „одобрение или неодобрение”, респективно – „истина или неистина”.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.