24 момичета на финала на „Мис Варна 2011“ – разгледай ги!

Кастинга за Мис Варна 2011

За седма поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА`2011, който ще се проведе на 20 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг във Fusion Club „Voyage“в MALL VARNA, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 15 и 24 години, с височина над 170 см.

Идеята на организаторката на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите.

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма – ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

По традиция и тази година ще има и и интернет гласуването на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ – ВАРНА 2011, което ще стартира на 10 август.

За МИС ВАРНА

Мис Варна  е най-престижният конкурс за красота в региона. Традиция е спечелилото момиче да представи града на националния конкурс “МИС БЪЛГАРИЯ”. През годините за “МИС ВАРНА” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

През 2005 г. за първи път конкурсът бе организиран от Агенция VIPFashionGroup. С това бе положена основата на една традиция и стремеж – всяка година събитието да надминава по грандиозност предходното.

Конкурсът е регионален с участнички, които се подбират чрез предварителeн кастинг в град Варна.

Представително жури, съставено от модни специалисти, известни личности от света на шоу-бизнеса, културни дейци и общественици избират вече шест поредни години победителките в МИС ВАРНА:

Ø  2005г.- Снежанка Касабова

Ø  2006г. – Магдалена Томова

Ø  2007г. – Ива Атанасова

Ø  2008г. – Ирена Иванова

Ø  2009г. – Алиса Ганева

Ø  2010г. – Вирджиния Мутафчиева

МИС ВАРНА 2011

Tази година конкурсът МИС ВАРНА 2011 ще се състои по традиция в Гранд Хотел Варна на 20 август. Момичетата, които ще участват в надпреварата за титлата ще бъдат настанени в Гранд хотел Варна за една седмица. През този период програмата им ще включва ежедневни репетиции, фитнес, разходки из забележителностите на Варна, благотворителност и традиционната ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса  също ще бъдат специално изработени за участничките в него.

Победителката в конкурса ще получи специално изработена корона, както и диамантено колие на стойност 5000€. За втора поредна година подаряват на бъдещата носителка на титлата МИС ВАРНА 2011 и една приказна седмица в Егейска Турция. Организаторите са предвидили много подаръци и изненади за всички участнички в седмото издание на конкурса МИС ВАРНА.

Зрителите и гостите на  събитието ще се насладят на  уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самия басейн, а собственичката на VIPFashionGroup – Мира Матеева и екипът й обещават – въпреки кризата МИС ВАРНА 2011 отново успешно ще конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

Коментари (1)

Публикувано в на 3 август 2011 г.