21 години Дарик радио с Джоко Росич и Жана Бергендорф

Дарик радио празнува 21-ия си рожден ден на 21 януари

Под мотото „21 ПЪТИ КОЙ. 21 ПЪТИ ДАРИК“ българското национално Дарик радио ще отпразнува 21-вия си рожден ден на 21 януари 2014 г. Сред водещите и гостите на празничната програма са легендарният актьор Джоко Росич, волейболистката Тони Зетова и момичетата от еротичния календар на ЦСКА, както и певицата Жана Бергендорф.

Празничната програма ще започне с предаването „Живи и здрави“ с докторите Ненков и Пелтеков. След тях в ефира ще прозвучи „легендарният каубой“ Джоко Росич.

За доброто сутрешно настроение ще се погрижи Ивайло Нойзи Цветков с уникално рок шоу, а актьорът Станимир Гъмов ще продължи с предаването „За куклите и хората“.

Обедните обзорни новини ще бъдат представени от актьора Камен Донев. В тях ще бъде обявен „Гласът на Дарик“ за 2013-та година. Програмата ще продължи с обзор на спортните новини, с участието на помощник-треньора на женския волейболен отбор на ЦСКА Тони Зетова, и момичетата, които се снимаха за еротичния календар на отбора.

В следобедните часове ефирът на Дарик ще бъде превзет от музиканта Вили Стоянов и неговият Brazz ViliDJ band, Акустичните Beatles с Искрен Пецов, както и най-новото музикално откритие Жана Бергендорф.

Във вечерното обзорно предаване „Денят“ с Вълчев и Вълчев ще си партнират политикът Даниел Вълчев и журналистът Кирил Вълчев.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 януари 2014 г.