2022 Tour Championship Leaderboard: Актуализации на живо, отразяване на голф, резултати от плейофите на FedEx Cup в кръг 3

Скоти Шефлър е на върха на класацията с наближаването на уикенда на Tour Championship 2022. С двутактова преднина в полето на 10 под тази седмица, световен номер. Подобри се до 19 под пара … въпреки че преднината му остава две, влизайки във финалните 36 в East Lake Golf Club. .

Ксандер Шауфеле е най-големият трън в очите на Шефлер. Олимпийският златен медалист завърши със стил със звездните 63 в петък. Трикратен победител този сезон, Шафел се премести на второ място в класацията с 36 дупки общо 11 под, честта да бъде най-добрият от всички конкуренти. в областта. Шауфеле никога не е завършвал по-лошо от T7 в петте си предишни изяви в Tour Championship и се стреми да добави още едно качествено завършване към автобиографията си в East Lake. Докато двамата американци държат значително предимство пред останалата част от полето, ако се подхлъзнат, и Джон Рам, и Патрик Кантли са в позиция да се възползват от своите нещастия.

CBS Sports ще бъде с вас през целия път, актуализирайки тази история с последните новини от третия кръг на Tour Championship. Дръжте го заключен тук за резултати на живо, актуализации и акценти и вижте нашето пълно покритие Водещ Най-горе на страницата.

READ  Леонардо дел Векио: италиански милионер и собственик на Ray-Ban умира

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.