2022 Presidents Cup Резултати, Резултати: Предаване на живо, Класиране, Голф актуализации, График за Ден 2 петък

САЩ водят с 4-1 в Ден 2 от 2022 Presidents Cup в Quail Hollow Golf Club. Америка изглеждаше като у дома си в Шарлът и изглеждаше, че американците ще спечелят своята 12-та Купа на президента. Добавяйки към своята доминация в четворката в четвъртък, сега те насочват вниманието си към четворката, където американският отбор е равен с международния отбор от 2007 г.

Международният отбор изпраща първи Адам Скот, въпреки че се бореше силно в Ден 1 с ветерана отвъд океана Хидеки Мацуяма, който ще бъде съчетан с другия си австралиец Камерън Дейвис, докато двойката иска да победи американската двойка. на Джъстин Томас и Джордан Спийт. Общо пет мача с четири топки ще бъдат оспорвани, докато отборът на Тревър Имелман се опитва да се върне в надпреварата.

Въпреки всички скептици, дефицитът от три точки в началото на турнира е непреодолим за отбор като гост, както показаха САЩ в Royal Melbourne през 2019 г. В Австралия САЩ загубиха първата сесия със същия резултат 4-1, преди да вдигнат Купата на президентите с победа с 16-14 през уикенда. Въпреки че шансовете международният екип да възпроизведе това постижение са слаби, има възможност да преминем през втория ден от събитието.

2022 President Cup Резултати, резултати

Ден 2 – Четири топки

1

Джордан Спийт и Джъстин Томас

2&1

Адам Скот и Камерън Дейвис

2

Скоти Шефлър и Сам Бърнс

е построена

Sungjae Im & Sebastian Munoz

3

Камерън Йънг и Кевин Киснър

Свързан до 17

Мито Перера и С. Бесуиденхаут

4

Патрик Кантлей и Сандър Шафел

3&2

Хидеки Мацуяма и Том Ким

5 Били Хоршел и Макс Хома Добавено до 16 Кори Конърс и Тейлър Пендрит

CBS Sports ще бъде с вас през целия път, актуализирайки тази история с последните новини от втория ден на Presidents Cup. Дръжте го заключено тук за резултати на живо, актуализации и акценти.

READ  Как да промените страничните панели в новия изглед на Gmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.