2022 MLB Field of Dreams Game: Четири неща, които трябва да знаете с Къбс, Редс ще се срещнат в Айова

четвъртък, Чикаго Къбс И Синсинати Редс Мейджър Лийг Бейзбол ще се срещне в Дайърсвил, Айова, за второто издание на играта Field of Dreams. Играта е жива почит към емблематичния филм от 1989 г. „Поле на мечтитеВ него участваха Кевин Костнър, Джеймс Ърл Джоунс, Ейми Мадиган и покойния Рей Лиота и беше част от бейзболната носталгия.

Въпреки че мненията се различават относно ефективността на филма, няма спор, че той е един от най-обсъжданите и признати бейзболни филми, правени някога (беше номиниран за Оскар за най-добър филм). Героят на фермера на Костнър улавя решението да изсече бейзболен диамант в своята царевична нива – с голям личен риск и разходи – когато мистериозен шепнещ глас му казва:

Стадионът ще бъде посетен от призраци на бейзболни играчи отдавна и присъствие, изгубено в живота на героя на Костнър. Но стига спойлери.

Размерите на киносалона – сега основна туристическа атракция в Айова – са такива, че не може да бъде домакин на мач от голямата лига, но близкият стадион беше построен между встъпителния мач на FOT миналата година. Ню Йорк Янкис И Чикаго Уайт Сокс Определено улови същината на нещата. Хора, имаше много царевица.

Сега нека подготвим сцената, като прегледаме важните неща, които трябва да знаете за второто издание на играта Field of Dreams.

Как да гледате играта Field of Dreams

където: Дайърсвил, Айова | кога: 19:15 ET, четвъртък, 11 август
Телевизионна честота: Лисица | Поток на живо: fuboTV (опитайте го безплатно)
Противоречия: TBD

Ето някои неща, които трябва да знаете за изданието от 2022 г.

READ  Победителят в Супербоул Тони Чиракуса навършва 55 години и умира на 55 години

1. Червените и Къбс ще носят старинни униформи

Тъй като филмът Field of Dreams черпи до голяма степен от ерата на Deadball от преди един век, двата състезаващи се отбора биха били подходящи. Пише, че тук ще бъдат много красиви. Първо, Къбс:

и:

Това е малко комбинация, която работи добре. Фланелката и панталоните са от печелившата кампания на Cubs през 1929 г., а шапката е от сезон 1914 г.

Сега за червените:

Този ансамбъл се отличава на видно място в периода 1914-20 г. и можете да смятате шлема на Червените за ранен фаворит за „Най-доброто нещо, което върви“, когато става въпрос за униформите на играта FOT 2022.

MLB провежда микрофонни разговори с играчи в залата и на терена, докато играта напредва, и не беше изненада, че това се случи в четвъртък вечер. Играчите, които извадиха късмет/нараниха в тази игра, бяха първият бейзмен на Червените Джоуи Вотто и външният играч на Къбс Иън Хап. В даден момент по време на играта те ще размахат двупосочен микрофон. Като се има предвид харизматичното присъствие и чувството за хумор на Votto, той може да е много подходящ за подобни неща.

3. Стадионът ще бъде звезден

Точно както миналата година, добре изграденото FOT игрище ще бъде историята на вечерта. Както бе споменато по-горе, полето във филма не е готово за MLB, но ръчното табло и околните 159 акра царевични стъбла от 10 фута, използвани от Grace Notes, улавят същата същност. Спретната мрежа от седем и половина фута зелена ограда от верижна връзка изглежда сякаш играе в средата на царевична нива в Айова.

Освен това всеки отбор ще има лого за връщане, издълбано в царевицата отвъд стената на дясното поле. Относно:

4. Ще бъде трудно да оглавите миналогодишното издание

Първата игра на FoD, за разлика от тазгодишния модел, включваше претендентите и в крайна сметка отборите в плейофите. Освен това Тим Андерсън, шортстопът на Уайт Сокс, направи едно от най-запомнящите се финални действия за сезона срещу Янките:

Също така, MLB каза, че миналогодишният мач „достави близо шест милиона зрители и отбеляза най-гледания бейзболен мач от редовния сезон във всяка мрежа от 1998 г. насам.“

Тъй като и Червените, и Къбс са близо до дъното на централното класиране на Националната лига и се състезават за статут на проект най-много през 2023 г., залозите очевидно са много ниски. Местоположението и визуалните ефекти са истинските звезди на FOT играта и отново ще бъдат на върха си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.