2022 MLB Field of Dreams Резултат от играта: Дрю Смайли Пауър Къбс победи Редс с 4-2 в Айова Корнфийлд

Чикаго Къбс победиха Синсинати Редс с 4-2 в четвъртък вечерта в мача Field of Dreams от Мейджър Лийг Бейзбол през 2022 г. Подобно на миналогодишния мач между Чикаго Уайт Сокс и Ню Йорк Янкис, мачът в четвъртък се игра на филмова площадка в Дайърсвил, Айова.

Къбс взеха ранна преднина, като направиха три ръна (всички с два аута) в първия ининг. Сейя Сузуки отбеляза дубъл, за да направи 1-0. След това Нико Хьонер вкара за Сузуки, преди Иън Хап да вкара двойно, за да увеличи преднината до 2-0. Къбс щяха да добавят още един пробег в четвъртия ининг на сингъл на Ник Мадригал, но този ранен изблик беше достатъчен, за да осигури победата.

Трябва да се отбележи, че двата отбора се обединиха за нулеви хоумрънове. Уайт Сокс и Янкис представиха общо осем в миналогодишното състезание.

По-долу са четири други извода от играта, заедно с копие от коментара на CBS Sports, предоставен в нашето отразяване на живо в блога.

1. Червените не успяват да осребрят възможностите

В някои отношения Cubs използваха огъната, но не и счупена защита в ранните етапи. Червените поставиха двама бегачи на база във всеки от първите три ининга, но не успяха да превърнат нито един от тях в бягания.

Оттогава Червените нямаше да поставят двама бегачи в един и същи ининг отново до седмия, когато отбелязаха първия си удар на Мат Рейнолдс. Забележка:

2. Смайли блъска

Левичарят на Къбс Дрю Смайли заслужава признание за импотентността на Червените и победата на Чикаго. Той влезе в нощта с 3.97 ERA (105 ERA+) и 3.47 съотношение между удари и разходки в първите си 14 старта този сезон. Излетът в четвъртък съвпадна с най-доброто му представяне за годината, тъй като той записа пет ининга.

READ  Първият тест за дишане Covit-19, одобрен от FDA

Smiley предаде четири удара и две ходения, като същевременно удари девет от 22-мата биещи, срещу които се изправи. Той понижи своя сезонен ERA до 3,69. Smiley хвърли 6 ⅔ нулени ининга в последния си аут срещу Маями Марлинс, удължавайки нулевата си серия до 11 ⅔ ининга.

3. Контрерас, Индия получава контузия

И двете страни платиха физическа такса по време на играта в четвъртък.

Ловецът на Къбс Уилсън Контрерас изглежда изкълчи глезена си на базата. Изглеждаше, че изпитва силна болка, докато се търкаляше на земята, но по-късно успя да натовари левия си крак и да копае със собствена сила. Забележително е, че той остана в играта и свири на струната.

Вторият бейзмен на червените Джонатан Индия нямаше този късмет. Изпуска топка и си наранява крака. Той напусна играта и беше заменен от гореспоменатия Рейнолдс, за да започне четвъртия даун.

Не е ясно дали Контрерас или Индия ще бъдат ограничени през следващите дни поради контузиите си.

4. Строителството може да блокира игрите през 2023 г

Членът на Залата на славата Франк Томас, частен собственик на комплекса Field of Dreams, обяви по-рано тази седмица. Предполага се, че строителството може да поеме пътя към домакинството на MLB мач през 2023 г. „Случва се често,“ каза той пред Des Moines Register. „Те не искат да се връщат, ако стадионът не е готов. (Кампусът също така инсталира младежки игрища за бейзбол и софтбол като средство за разширяване на броя на събитията, които може да бъде домакин в бъдеще.)

MLB все още не е казала официално по един или друг начин, че ще се опита да намери начин да бъде домакин на играта през следващата година. Това е така, защото бъдещите игри ще се играят на сайта, дори и да не се проведе до кампанията през 2024 г.

READ  Сиксъри, хвърлени от Раптърс за победата 131-111 в мач 1

Що се отнася до Къбс и Редс, те ще пътуват до Синсинати в събота, за да подновят своята серия от три мача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.