2022 Dynasty Fantasy Football Rookie Drafts: Как и къде да изберете пакет за бягане

Бяха обявени кацания за драфта на NFL 2022. Във вашите лиги за спускане имате много възможности за избор във всички кръгове и сте нетърпеливи да запълните необходимата позиция; Бягане обратно. Въпроси: Към кого се насочвате? Кога избирате? Как да разберете кого да изберете и защо? Не се притеснявайте, тази статия е тук, за да ви помогне да преминете през вашите трагедии при бягане.

Първото нещо, което трябва да отбележите, е, че никога не трябва да бъдете принуждавани да бягате отново, освен ако не е абсолютно необходимо. Така бяха изгорени хората Q Шон Уон И Проповед на Трей В предишните две чернови. Трябва да бягате отново и ако сте на часовника, Изберете най-добрия наличен играч. Първото правило на династията Чернова за талант и търговия при поискване. Имате четири месеца да търгувате, за да запълните празнотата, така че не насилвайте нещо, което не съществува.

Първи рунд

В този проект имаме първите двама играчи – Бриз Хол И Кенет Уокър III – Тогава всички останали. Ако трябва да се отдръпнете и притежавате първия общ избор, имате късмет. Ако вашата група има шанс да бъде готова да отиде в залата, този избор е безмозъчен. Но ако все още не сте готови да се състезавате и сте готови за 2023 г., трябва да потърсите търговия.

Дори преместването на място назад в черновата може да бъде от полза, защото проходилката ще се нуждае от цял ​​сезон на работа и обучение, така че всеки да стане моделът, който очаква. Drafting Walker не само ще обезцени проектните ви изпити за 2023 г., но и ще ви даде качествен играч.

READ  Starliner на Boeing кацна на Международната космическа станция за първи път

Ако имате друг избор, който няма първите два избора в първия кръг, не насилвайте нищо. Търговете отново или изберете най-добрия наличен играч. Една от най-лошите грешки, които може да направи въображаемият собственик, е да бяга. Начертайте тази стойност и след това я използвайте, за да търгувате с това, от което се нуждаете.

Втори рунд

Присъединете се към играта!

Печалба Незабавен достъп Тази статия и така нататък.

Един пълен годишен достъп е само $49,99.

Изпробвайте DLF premium за $7,99 с месечен абонамент.

Премиум членството ви дава достъп до цялото съдържание на нашата прекрасна династия за цяла година. Освен това ще получите достъп до най-добрите ресурси за фентъзи футбол на династията в индустрията. Включително …

சிறந்த Класация за най-добро родословие в бранша
Dynasty, Rookie & Superflex ATP
Dynasty Trading Analyzer и други инструменти
Нашите годишни ръководства за Dynasty & Newcomer
5 365 дни Съдържание, инструменти, съвети и поддръжка
И много други!

Присъединете се към DLF днес!

Нуждаете се от повече информация за DLF Premium?
Научете повече

Имате въпроси или се нуждаете от помощ?
Свържете се с нас

Вече сте член на DLF Premium?
Влезте сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.