20 години Пайнер – ВИДЕО от концерта, който разбуни духовете! с онлайн видео и снимки

20 години Пайнер – ВИДЕО от концерта, който разбуни духовете!

Фенове на Пайнер екзалтирано пяха със звездите – но на следващия ден подобни прояви бяха забранени от Фандъкова!

Най-голямата музикална компания у нас отбеляза 20-годишнината си с подобаващ голям концерт в центъра на София. На свечеряване площад „Св. Александър Невски“ едва побираше прииждащите фенове на фолка, които очакваха да видят шоуто на звездите, разказва Емилия Стоянова, Signal.bg.

Доброто настроение беше гарантирано, на първо място заради доброто решение да се пеят само и единствено хитове. Прибавяме атрактивното присъствие на звездите, които, можем категорично да кажем, имат немалък опит на открита сцена от летните турнета. Накрая, но не по значение, обръщаме внимание на присъствието на изпълнители от няколко поколения – от доайените до новите, все звезди, допринесли за развитието на музикалната компания.

Собственикът на „Пайнер“ Митко Димитров беше дошъл при „отбора“ си около четвърт час преди началото на концерта. Обърна внимание на всеки от изпълнителите и видимо се усещаше празнично, отбелязва още Signal.bg.

Стартът на концерта беше даден малко след 20 часа с Галена и „Знам диагнозата“, а финалът постави Глория с „Носталгия“. В трите часа успяха да се поберат малка част от големите хитове на „Пайнер„, на всеки от тях фенове припяваха заедно със звездите.

Кои от изпълнителите впечатлиха най-много публиката на площада се чуваше и по бурните аплодисменти, завършва репортажа си Емилия Стоянова.

Поводът за празника обаче не бе само един – с концерта бе поставено началото и на първата българска музикална HD телевизия “Планета HD”, чието тестово излъчване започна на 20 май в мрежите на BLIZOO и БУЛСАТКОМ, пише Planeta.TV.

Водещи на събитието бяха популярните лица от ефира на телевизия “Планета” Галя Димитрова и Жени Койчева. За да видят и чуят на живо своите любимци, на площад “Свети Александър Невски” се събраха повече от 30000 души, а зрителите пред малкия екран имаха възможността да гледат концерта в ефира на три телевизии – “Планета”, “Планета Фолк” и “Планета HD”.

Телевизия „Планета” предоставя над 150 снимки от концерта във Фейсбук страницата си. Виж ги тук: http://www.facebook.com/group.php?gid=72294959467&v=photos

В същото време, „лошите” новини не закъсняха. Църквата и гневни граждани се надигнаха срещу организирането на по-„пошлички” прояви на свето място като площада „Ал. Невски”.

Реакцията не закъсна – след концерта „20 години Пайнер”, Йорданка Фандъкова забрани веселбите пред храма – изключение ще бъдат наистина важните и тържествени събития, които нямт нищо общо с поп-фолка.

Виж ВИДЕО от концерта:

20 години Пайнер – Концерт (част 1)

20 години Пайнер – Концерт (част 2)

20 години Пайнер – Концерт (част 3)

20 години Пайнер – Концерт (част 4)

20 години Пайнер – Концерт (част 5)

20 години Пайнер – Концерт (част 6)

20 години Пайнер – Концерт (част 7)

20 години Пайнер – Концерт (част 8)

20 години Пайнер – Концерт (част 9)

20 години Пайнер – Концерт (част 10)

20 години Пайнер – Концерт (част 11)

20 години Пайнер – Концерт (част 12)

20 години Пайнер – Концерт (част 13)

20 години Пайнер – Концерт (част 14)

20 години Пайнер – Концерт (част 15)

20 години Пайнер – Концерт (част 16)

20 години Пайнер – Концерт (част 17)

Коментари (1)

Публикувано в на 11 юни 2010 г.