20 години „Пайнер“ – гласувай в най-голямата поп-фолк класация!

Феновете избират “Златните хитове на “Пайнер”

Започна най-голямата класация за поп-фолк музика, правена някога досега.

“Златните хитове на “Пайнер” и “Планета” ще бъдат определени благодарение на предложенията, направени от зрителите на телевизия “Планета” и телевизия “Планета Фолк” в официалната група на музикалните канали в социалната мрежа Facebook.

Поводът за топ-класацията е 20-та годишнина на Музикална компания “Пайнер”, която се отбелязва тази година, както и старта на третия телевизионен канал от палитрата на “Планета” – телевизия “Планета HD”.

В продължение на един месец ще бъдат събирани  предложенията за класацията “Златните хитове на “Пайнер” и “Планета”, а в началото на лятото ще бъдат обявени и резултатите.

Посочвайте до 10 хита, изпълнявани от звездите на “Пайнер” и “Планета”, които заслужават да бъдат наречени “златни”.

Не са поставени ограничения за броя на песните, с които един изпълнител може да участва в класацията, нито от кои години да бъдат тези песни. И все пак се разчита на обективността и безпристрастността на меломаните, които със своя вот да определят наистина най-добрите образци в музикалния жанр.

Специална комисия от музикални специалисти и телевизионни експерти ще обощи получените предложения и ще обяви крайното подреждане на хитовете в топ-класацията на последните 20 години.

Крайният срок, до който феновете могат да участват в избора на хитове е 4 юни 2010 година.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.