20 години Акага – юбилеен концерт с Графа, Любо и приятели

Акага отбелязват 20-годишнината си с албум и концерт в Зала 1 на НДК.

Веско Панталеев-Ешкенази е специален гост  на концерта.

Формация Акага ще отбележи 20 годишнината си с голям концерт в Зала 1 на НДК. За две десетилетия Акага се утвърдиха като перфектни музиканти, страхотни шоумени и групата, която освен че оцелява през годините, пълни клубове, концертни зали и разчита на голямата любов на феновете.

На концерта в Зала 1, който ще се проведе на 7-ми декември, Акага ще представят най-големите си хитове и песни от новият им албум, който излиза в деня на концерта. На сцената заедно с тях ще пеят Графа, Хилда Казасян, Любо Киров, Калин Вельов. Техните приятели музиканти Димитър Ковачев-Фънки, Стефан Чобанов, бившите членове на групата Марин Панов, Ясен Велчев и Оги Весков ще изсвирят заедно с Акага „Cuba Libre”, „Вали“, „Летище“, „Един ден“ и още емблематични песни на формацията.

Специален гост на музикалното събитие е Веско Панталеев-Ешкенази. Виртуозният цигулар е приятел и почитател на групата и с удоволствие приел поканата да участва в шоуто. Само преди година Акага и Веско Ешкенази записаха песента „Те нямат вина“, вдъхновена от каузата на Уницеф за децата без семейства. Специално за концерта музикантът ще се завърне от Япония, където е на турне.

Зрителите на шоуто на Акага и приятели, освен че ще се насладят на страхотни музикални изпълнения, ще бъдат завладяни и от сценичното оформление и мултимедията, която ще ни припомни различни моменти от историята на групата.

Билети за концерта на  Акага вече се продават в НДК и мрежата на Ивентим, а цените са от 10 до 30 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2011 г.