2 убити, 7 ранени при стрелба в Чикаго Вашингтон Парк: Полицията

Двама души бяха убити, а други седем бяха ранени при стрелба във Вашингтон парк във вторник вечерта, съобщи полицията в Чикаго.

Малко преди 20:00 часа две групи хора са били в парка, когато е избухнала битка и са били произведени изстрели, каза заместник-началникът на полицията в Чикаго Фред Мелиан на пресконференция в парка срещу Медицинския център на Чикагския университет. спешно отделение

Парамедиците се отзоваха на Източна 51-ва улица и Саут Чамплейн Авеню и отведоха петима мъже и една жена в Медицинския университет на Чикаго, каза полицията.

19-годишен мъж е откаран в болница Inside в стабилно състояние с огнестрелна рана в дясното рамо, съобщиха от полицията. Друг мъж, на 46 години, и жена, на 33 години, се транспортират сами до U of C с охлузни рани съответно на десния прасец и дясната ръка.

Единият от двамата загинали е идентифициран като Лайънъл Кауърд, 43, съобщиха от съдебната медицинска служба на окръг Кук. Той е получил огнестрелна рана в задната част на главата и е обявен за мъртъв в U. в 20:42 ч.

Друг загинал – 20-годишен, първоначално е откаран в UC в критично състояние. Той е обявен за мъртъв в 21:55 ч., след като е получил множество огнестрелни рани по тялото си, според съдебната медицинска служба и полицията. Той все още не е идентифициран.

Парамедиците са транспортирани до U. of C. Всички други жертви са посочени в добро състояние. 30-годишен мъж е прострелян в лявата челюст, 39-годишен мъж е прострелян в десния глезен, 27-годишна жена е простреляна в горната част на лявото бедро и 22-годишен мъж е прострелян в левия лакът.

READ  Тайгър Уудс се завръща в действие и ето как изглежда той в PGA Championship

Към сряда сутринта няма задържани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.