18-годишна рокерка стана „Мис Версай“

Астор отворил заведението преди… 40 години

Магът Астор е бил основната атракция на откриването на столичния клуб „Версай” в началото на 70-те години на миналия век, стана ясно на августовското издание на конкурса „Мис Версай”, в което магът бе част от звездното жури. Преди 40 години обаче луксозното заведение се е наричало „Астория”.

Освен от Астор хубавиците бяха оценявани от плеймейтката Златка Райкова, собственичката на агенция „Интерсаунд” Ирина Папазова, фолкзвездата Теодора, голмайстора на „Локомотив – София” Мартин Камбуров, моделката Даниела Арнаут, бизнесдамата Ваня Червенкова, председателя на журито Пламен Атанасов.

12-те претендентки за титлата дефилираха, облечени в разкошни тоалети на фирма „Ванита” и в бански на „Ди Зет”, обсипани с кристали „Сваровски”.

Балет „Експоуз” представи невероятно шоу, вдъхновено от попкралицата Мадона, на която бе посветено цялото парти.

В ролята на водещи се превъплътиха сексбомбата Анн Джи и фолкдивата Милица.

Бизнесменът Пламен Атанасов короняса победителката – 18-годишната Мариола Милушева, която следва право и е запалена рокерка.

Тя спечели билет за концерта на Мадона, подаръци от фирма Софсток, модна къща „Ванита”, страхотна диадема с кристали „Сваровски” от бизнесдамата Десислава Зиновиева.

„Мис Версай” изтегли и името на късметлията, който спечели билет за шоуто на Мадона – Виктор Игнатов.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.