170 килограмова танцьорка кипи от щастие по TLC

Новата завладяваща документална поредица на TLC „Моят голям, фантастичен, пищен живот” разкрива силата на човешкия дух

Историята на Уитни Тор показва, че отношението към света може да промени живота на всеки

Новата необикновена поредица на TLC „Моят голям, фантастичен, пищен живот” запознава зрителите с вдъхновяващата Уитни Тор. След като бива диагностицирана със синдром на поликистозните яйчници, тя бързо качва над 45 килограма само за девет месеца. Неотдавна тя е била фина танцьорка с тегло 50 кг., но след като се разболява, не спира да наддава тегло, достигайки до 170 кг.

Уитни Тор трудно преживява драстичната промяна в теглото си, която се отразява на психиката и на социалния й живот. Въпреки това, страстта й към танците не стихва и тя смело решава да сподели свой видео клип с танц по нейна хореография в Youtube в началото на 2014 г.

„Пълната танцьорка” неочаквано се превръща в сензация, Уитни става известна и животът й тотално се променя. TLC запознава зрителите с всеки аспект от ежедневието на Уитни от 3-ти май, неделя, от 21:00 ч. в поредицата „Моят голям, фантастичен, пищен живот”.

С новото си свежо отношение към света Уитни коренно сменя рутината си: тя ходи на срещи повече от всякога, танцува много въпреки теглото си и се опитва да изгради име в свят, който съди хората според техните килограми. Уитни преоткрива любовта към танците и подготвя натоварен график, който спазва въпреки теглото си и дори организира своя първи танцов клас за „големи момичета“.

След успеха й в социалните мрежи Уитни създава „No Body Shame Campaign” – движение, което се бори против разрушителния ефект на срама от външния вид и призовава към самочувствие и любов към всичко, което един човек е. Кампанията окуражава хората да се надигнат срещу негативността, която обществото налага на всеки „различен човек” и да живеят живота си по най-добрия начин, без значение от размера им.

Галерия от предаването –

Коментари (0)

Публикувано в на 30 април 2015 г.