11 премиери за 7 дни по БГТВ

Премиерни филми на BGTV (26 април– 2 май)

Гледай по интернет сега: http://www.bgtv-tv.com/swf/PLAYER.swf

„МРЪСНИ ХУБАВИ НЕЩА”
Излъчване: понеделник (26.04) от 23:00ч.

Оке (Чиутел Еджиофор) е нигерийски хирург, нелегален емигрант в Лондон. И дума не може да става за упражняване на професията. Мъжът работи денем като шофьор на такси, а нощем на рецепцията в евтин хотел. Подремва за малко в квартирата на туркинята Сенай (Одри Тоту), която е нелегална камериерка в същия хотел. Момичето е избягало от уреден брак и мечтае да замине за Ню Йорк.

Мъжът мисли за съпругата и децата си, останали в Нигерия. При поредното дежурство, Оке е изпратен да отстрани проблем в току-що опразнена стая. Тоалетната се оказва запушена от…изхвърлено човешко сърце. Управителят на хотела (Серхи Лопес) не изглежда учуден. Нещо повече, скоро той ще предложи на Оке да оперира. Донори. На човешки органи. Бившият хирург е изправен пред необичаен избор – да влезе в бизнеса с резервни човешки части и така да си плати паспорта, но поне да оперира донорите грамотно.

„ДОПАМИН”
Излъчване: вторник (27.04) от 23:00ч.

Ранд, Уинстън и Джонсън притежават малка технологична компания. Изобретяват интерактивна играчка, която занасят в местното училище за тестване. Ранд се сприятелява с една от учителките Сара. Така той разбира, че научните му познания за живота не са нужни, за до опозанеш истинските неща.

„КЪСТЧЕ ОТ РАЯ“
Излъчване: сряда (28.04) от 23:00ч.

Комедия, която следва три поколения на нещастната фамилия Тредичи от Корсика през 1940, до плодовата ферма в Индиана в наши дни. Младият Боб, първият член на семейството, роден в Америка, е наследник на семейната ферма, но не се интересува от земеделие и преследва кариера в бизнес шоуто в Ню Йорк. Когато баща му се разболява тежко, Боб се завръща и се опитва да съживи фермата докато братовчед му Грег се опитва да я отнеме от него.

„НАПРАВИ ГО ПРЕДИ 30”
Излъчване: четвъртък (29.04) от 23:00ч.

Група приятели, които играят заедно футбол от деца, започват да осъзнават, че някои неща в живота, трябва са се случат преди да е станалo твърде късно.

Кас – най-резултатният и на терена, и извън него, е учуден от собственото си желание да уседне и да създаде семейство. Адам все още не е казал на най-добрите си приятели най-голямата си тайна. Дилан се опитва да открие съвършеното момиче, докато Били се опитва да запази своето. Джони иска приятелите да си останат заедно. А Колин…? Е, Колин иска само да участва в тройка.

Има някои неща, които човек трябва да направи преди да е достигнал определена възраст. А тези приятели съвсем скоро ще станат на 30…

“ГРАДСКА ЛЕГЕНДА“
Излъчване: събота (23.04) от 23:00 ч.

След смъртта на сина на легендарния треньор Бъстър Скълър преди 12 години, нищо в Атина, Алабама вече не е същото. Оттогава великия футболен отбор не е печелил сезон. След като местните рашават да закрият училището в края на годината, Рейчъл се надява на чудо. Но Скълър се завръща за един последен сезон с надежда да изведе отбора на челни позиции, в името на сина си.

„КУЧЕШКА ЛЮБОВ“
Излъчване: събота (01.05) от 19:40ч.

Джери (Бърстийн) е проблемен младеж с пъстро минало, който е изправен пред мрачно бъдеще. Неговият адвокат Том (Кофийлд) вижда в Джери нещо, което другите не успяват и решава да го вземе под опеката си. Той се нуждае от работа, за да се върне в правия път и Том има перфектното решение. Неговата дъщеря Сюзан (Калани) е треньор на кучета и има нужда от помощник. Под нейно напътствие Джери започва да се учи да обучава кучета, заедно с изоставено куче на име Тоби. Двамата скоро се сприятеляват и Джери постепенно започва да излиза от черупката си, за да осъзнае, че любовта, лоялността, отговорността и усилената работа могат да доведат до фантастични резултати.

„ХЛЯБ, ЛЮБОВ И..“
Излъчване:събота (01.05) от 22:00ч.

Виторио Де Сика е в ролята на маршал Каротенуто, пенсиониран началник на пожарната, който се завръща в родното си градче Соренто и въпреки нежеланието му, е назначен за началник на местния полицейски участък.

Първата му работа е да изгони доня София (София Лорен), изключително привлекателна жена, която живее в стария му апартамент. Много скоро Каротенуто се влюбва в София, без да забелязва една друга, много по-подходяща за него жена – прелестната доня Виоланте (Леа Падовани).

Тази вълнуваща и забавна романтична комедия с участието на неповторимите София Лорен, Виторио Де Сика и Леа Падовани е носител на наградата за най-добра комедия на Международния филмов фестивал в Берлин, 1956г.

„ПРЕСЛЕДВАНЕ“
Излъчване:неделя (02.05) от 11:40ч.

Забавен и приключенски филм за Зак, който прекарва ваканцията си в Париж с по-голямата си сестра. Измежду туристическите забележителности, той помага на полицията в издриването на джебчия и се загубва в Парижкото метро.

„ПОЛЕ НА ПРИЯТЕЛСТВО“
Излъчване:неделя (02.05) от 15:00ч.

Ида и семейството й живеят във ферма за захарно цвекло. Тя е само на 12 и това означава, че й остава само едно лято преди да започне работа на полето заедно с по-големите си сестри. Бащата на Ида наема група мексикански имигранти да помогнат при събирането на реколтата. Сред тях е и едно момче на възрастта на Ида, Оскар. Те прекарват заедно лятото и научават много уроци един от друг.

„ВТОРИ ШАНС“
Излъчване:неделя (02.05) от 19:40ч.

Пo бecтceлъpa нa Шaпиpo, филмът e paзкaз зa Лeo (Pигъpт, „Ceмeйcтвo Coпpaнo“) – вицe пpeзидeнт в нюйopкcкa кoмпaния, кoйтo e изпpaвeн пpeд тpoйнa кpизa – вкъщи, в paбoтaтa и cъc caмия ceбe cи. Бaщa му Coл (Ели Уoлax) e бoлeн и пpикoвaн в инвaлиднa кoличкa, млaдият му кoлeгa Ед пo вcякaкъв нaчин ce oпитвa дa зaeмe мяcтoтo му, a дъщepя му Елaнa ce бунтувa cpeщу нeгo, кaтo oткaзвa дa пpeдcтaви мoмчeтo, c кoeтo излизa. Лeo иcкa дa бъдe вceки дpуг, нo нe и ceбe cи. Toй e oтчуждeн cин, вeчнo oтcъcтвaщ бaщa и cъпpуг, кoйтo cи игpae нa pуcкa poлeткa c бpaкa cи c Peйчъл (Изaбeлa Poceлини), кaтo й изнeвepявa, a cлeд тoвa cи пpизнaвa вcичкo… Кaквa e цeнaтa, кoятo тoй тpябвa дa плaти, зa дa oткpиe кaквo oзнaчaвa дa cи cин, бaщa и cъпpуг и дaли нямa дa e пpeкaлeнo къcнo дa paзбepe, кaквo e дa cи дoбъp чoвeк?

„КУТИЯТА НА КОВАК“
Излъчване:неделя (02.05) от 22:00ч.

Дейвид Нортън е свикнал да бъде под контрол. Като най продаваният автор, той решава съдбата на своите герои, техния живот и смърт. Дейвид пристига в Майорка за конференцията. Всичко изглежда върви добре, когато годеницата му изведнъж скача от хотелския си балкон. Тъй като Дейвид отчаяно търси причината за внезапната й смърт. Дейвид става герой на една от собствените си истории, но този път той няма представа как ще свърши всичко това.Той се потапя в една кошмарна игра, която може да предизвика катастрофа за цялото човечество.

Коментари (2)

Публикувано в на 27 април 2010 г.