11 години по-късно: KISS издават албум с 11 нови песни с онлайн видео и снимки

11 години по-късно: KISS издават албум с 11 нови песни

Новият албум на рок легендите “Sonic Boom“ ще излезе на 5 октомври 2009

Една от най-легендарните рок групи в историята, KISS, обявиха името на първия си нов албум от 11 години насам. Sonic Boom ще излезе в Европа на 5 октомври от Roadrunner Records, в България албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс. Албумът е продуциран от самия Пол Стенли в Лос Анджелис и ще съдържа 11 чисто нови KISS химни.

Ето какво казва Джийн Симънс за албума: „Sonic Boom е може би най-добрият албум, който сме правили от Destroyer насам! Звучи като микс между Rock And Roll Over и Love Gun!”. Пол Стенли потвърждава, че заглавието Sonic Boom напълно отговаря на съдържанието – разтрърсващо и оглушително!”

Sonic Boom е първият нов студиен албум на KISS с участието на китариста Томи Тейър, редом с Пол Стенли, Джийн Симънс и барабаниста Ерик Сингър. Албумът ще излезе както на единичен диск, така и на специален троен диск, съдържащ презаписани версии на най-големите хитове на групата, както и DVD с концертни записи от Аржентина, част от наскоро завършилото супер успешно южноамериканско турне на KISS.

Пол Стенли: „С всички наши албуми се стараем да дадем на феновете нешо повече от само музика. В Sonic Boom, освен най-добрите песни, които сме правили досега, сме добавили диск с 15 от най-известните ни песни и допълнително концертно DVD, записано по време на шоуто ни е Буенос Айрес. Във всеки смисъл, Sonic Boom е зарвъщане към класичеките KISS. Искахте най-доброто, получавате най-доброто!”

Sonic Boom ще излезе през дъщерния лейбъл на Roadrunner Records Loud & Proud. Президентът на компанията Том Липски коментира: „Великите артисти правят велика музика и KISS със сигурност постигнаха това със Sonic Boom.” Уоли ван Мидендорп от Roadrunner Records добавя: „Много сме развълнувани от факта, че една от най-добрите рок групи обединява сили с най-добрия рок лейбъл. Sonic Boom е брилянтен албум и със сигурност ще бъде признат за най-добрата творба в историята на KISS.”

Ето и пълният траклист на албума и на тройното издание на Sonic Boom:

Sonic Boom
1. Modern Day Delilah
2. Russian Roulette
3. Never Enough
4. Yes I Know (Nobody’s Perfect)
5. Stand
6. Hot And Cold
7. All For The Glory
8. Danger Us
9. I’m An Animal
10. When Lighting Strikes
11. Say Yeah

KISS Klassics
1. Deuce
2. Detroit Rock City
3. Shout It Out Loud
4. Hotter Than Hell
5. Calling Dr. Love
6. Love Gun
7. I Was Made For Lovin’ You
8. Heaven’s On Fire
9. Lick It Up
10. I Love It Loud
11. Forever
12. Christine Sixteen
13. Do You Love Me?
14. Black Diamond
15. Rock And Roll All Nite

KISS: Live in Buenos Aires
1. Deuce
2. Hotter Than Hell
3. C’mon And Love Me
4. Watchin’ You
5. 100,000 Years
6. Rock & Roll All Nite

Снимка: Virginia Records/ Roadrunner Records

Коментари (5)

Публикувано в на 27 август 2009 г.