11 банди буйстват в Каварна – Kreator, Sodom и Destruction накуп!

Destruction на 24 юли в Каварна!

“Светата троица” на траш метъла се разписва на сцената на Каварна Рок Фест 2010!

Историческа ще се окаже датата 24 юли за феновете на траш метъла в България, когато на сцената на Каварна Рок Фест 2010 ще се развихрят в рамките на една вечер култови банди Kreator, Sodom и Destruction. Преди тях ще се разпишат и Korpiklaani, които очакваме за първи път в България.

Родните фенове добре знаят на какво са способни Kreator, Sodom и Destruction по отделно, но за първи път ще могат да чуят трите култови банди заедно на една сцена и то в сърцето на Каварна Рок Фест 2010.

Destruction са сочени за едни от кралете и пионери на световната траш метъл сцена. Последното на пазара от тях е DVD “A Savage Symphony – The History of Annihilation” oт януари 2010, с включени исторически кадри от честването на 25 години на бандата с участието им на Wacken Open Air (от 2007г). Преди броени дни Schmier (Dеstruction), Doro Pesch, Alf Ator (Knorkator) и Miland „Mille“ Petrozza (Kreator) участваха с гласовете си в дубалажа на немската версия на анимацията „Metalocalypse“, където главния герой е анимационна Рок звезда на име Dethlok!

С добавянето на Destruction във втория ден на Каварна Рок Фест 2010 – на 24 юли ще се изпълни още една мечта за българския фен, а графикът на фестивала добива и финалния си вид. От 23 до 25 юли в морската ни Рок столица ще гостуват точно тринайсет рок и метъл банди, както никога до сега.

На 23  юли началото на рок маратона ще поставят метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, заедно с Epica, Leaves’ Eyes и Atrocity. В тази вечер феновете ще могат се насладят на страхотни гласове и на едни от най-красивите Рок дами от световната сцена.

На 24  юли “Светата Троица” на траш метъла (Kreator, Sodom и Destruction) ще се стоварят с гръм и трясък на сцената на Каварна Рок Фест, подкрепени от симпатягите от Korpiklaani.

На 25  юли за финал ще връхлетят още  – Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Съвсем скоро стана ясно, че именно Accept ще бъде съпорт банда на AC/DC на 25  май в Хановер, Германия.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange Center, Fonex, Tехномаркет, Мултирама, в мрежата на Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената на тридневен билет за фестивала е 90 лв, а на еднодневен билет – 40 лв.

КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 се организира от Община Каварна и Лауд Консертс /Loud Concerts/ с подкрепата на Tuborg.

Destruction – Nailed To The Cross

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2010 г.