100 Кила за Криско: Трима го биха, сам падна!

Килата: Аз съм по-скъп от Криско

Скандалният рапър Килата се кани да работи още по-здраво и да изкара много пари, защото има една доста скъпа мечта. Варненският музикант планира някой ден да си направи замък, разказа той пред Сашо Диков по Нова Телевизия.

В тази връзка подчерта, че е по-скъп от обявения за хитмейкър негов колега Криско, с когото преди време имаха известни пререкания. Колко точно му е хонорарът обаче, рапърът отказа да коментира.

„Аз съм по-скъп от Криско. Колко високи да са хонорарите. Имаме основен проблем – ние не печелим от дискове. Имаме най-тежката фенска маса, никой не купува нашите продукти, но има своите претенции към продукцията ни.“, обясни Явор, както е истинското му име.

По въпроса с информацията, която се появи преди време, че е набил Криско, той е категоричен, че е силно преувеличена. Просто колегата му не видял една стъклена врата, когато тръгнал да бяга от него. Всъщност всичко станало заради това, че Кристиян се опитал да се пошегува с варненеца и затова се разминали малко „по-рязко“.

„То малко стана като в приказката „Трима го биха, сам падна“, коментира рапърът.

„Нямам време да мразя, повече си гледам моята чинийка. Не ми харесват някои неща в рапа, опитваме се да го легализираме като индустрия, но има такива, които дори не са се регистрирали.“, допълни още той.

Килата обясни още, че вече има собствена фирма, която се казва „100 Кила ООД“ и е регистрирана във Велико Търново. Плаща си всичко дължимо към държавата, и се опитва да е изряден във всяко отношение.

Инфо: BLife

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.