100 Кила сложи гангстерите на системи – видео премиера

100 Кила пусна клипа към System от филма „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела“ (видео)

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vBi-w06eyDw

Рапърът 100 Кила пусна видеото към новия си самостоятелен сингъл System, част от саундтрака към новия български филм „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела“ на режисьора Георги Костов, чието дело е и клипът към парчето.

System е по текст на 100 Кила и музика на 100 Кила и FB (Freerun Boy). Това е първата нова продукция за популярния хип-хоп изпълнител след хита „Цяла нощ“ с Лора Караджова.

Междувременно рапърът подготвя съвместен проект с Дичо и Vendetta. „Хардкор“ се очаква да излезе през ноември, като музикантите се подготвят и за заснемането на клип.

Любопитното е, че новата музикална компания Facing The Sun представи в рамките на няколко часа два хита, които ще разтърсват българския ефир в предстоящите месеци. Освен новото на 100 Kila, чухме и „Бела жига“ на Ъпсурт.

Още по-любопитно е, че във VBOX7 100 Kila се радва на по-голяма подкрепа, отколкото ветераните Ъпсурт. Към 8 часа на 18 октомври 100 Kila получава 2921 харесвания и 139 нехаресвания (96% одобрение). За разлика от това, Ъпсурт събраха 566 харесвания, 48 нехаресвания – което е 92% одобрение. Много от феновете смятат, че Ъпсурт повтарят най-доброто от предишните си проекти, без да успеят да надминат досегашните си успехи.

За 100 Kila отзивите са по-различни – определят го като съвременен, с перфектни рими, а и клипът се е получил добре.

Частично е използвана информация на MusicSpace.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2012 г.