100 кила полива ЧРД и „Антистоп“ – виж му колите и жените! с онлайн видео и снимки

100 кила полива ЧРД и „Антистоп“ – виж му колите и жените!

Рапърът 100 кила си поръча сняг за рождения си ден в club Jim Beam

В популярния столичен клуб известният рапър събра вчера стотици свои приятели и фенове. Изпълнителят имаше двоен повод за празнуване – рождения си ден и промоцията на новото си видео  „Антистоп„.

„Ставам на цели 127 години!“ – в шеговит тон се обърна 27-годишният рапър към почитателите си и представи новата си песен.

„Живеем във време, в което непрекъснато ни повтарят какво е правилно да правим и какво не, писна ми някой да ми забранява! Затова написах парчето за всички, които се бунтуват срещу порядките и които продължават да се поддават на изкушенията! Тя е поздрав и за онези, които не могат да спрат… каквото и да е.“  – сподели изпълнителят.

Във видеото 100 кila се изявява освен като текстописец, и като режисьор. Песента има денс звучене и обещава да се превърне в хит на лятото.

Изпълнтелят беше поканил верните си приятели – DJ GEORGE, YOUNG BB YOUNG, Lady B и Големият, които се грижеха за доброто настроение на гостите. Освен тях на сцената на клуба се развихриха и секси  танцьорки, които допълнително повдигаха адреналина и настроението.

Известният с нестандартните си идеи рапър беше приготвил и специални изненади за почитателите си. Пред Jim Beam любителите на високите скорости можеха да се насладят на истинско авто тунинг шоу с автобомили и пистови мотори.

Част от програмата включваше специално и огнено шоу, което подгря страстите. В разгара на купона се изсипа истински сняг на парцали, който поохлади нажежената до краен предел атмосфера, но не попречи купонът да продължи до ранните часове на другия ден.

Коментари (13)

Публикувано в на 11 юни 2010 г.