100 Кила и Стефка Костадинова гости на Сашо Диков

ДИКOFF  – на 25 януари ще видите 100 кила, съдия Нели Куцкова, Румен Петков, Стефка Костадинова, историята на Румен и Севдалина, осъдени за сводничество на собствените си деца, стажантското бродене на Сашо Диков из парламента и ексклузивно интервю на Миролюба Бенатова с майката на Ахмед Доган

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

100 кила сядат срещу Сашо Диков. Момчето с вирнатата шапка и водещият с острия език в приятелски разговор за пътя, който Явор Янакиев изминава, за да стане „Килата, майка”.

Стажанта се вълнува всеки път, когато влиза в Светая Светих на българската политика – Народното събрание. Още по-вълнуващо е посещанието му, когато падат имунитети и задръжки. Стажанта в атака и Атака в Стажанта. Втори рунд.

Съдия Нели Куцкова гостува на Сашо Диков в седмицата на доклада на Европейската комисия. Защо „новият ВСС не е независим орган”, докога ще отсъства напредък в борбата с корупцията и има ли място за нормални човешки добродетели в съдебната система?

Румен и Севдалина са осъдени за сводничество на собствените си деца, защото не са предполагали, че любезният английски чичко, който ги посещава от време на време, всъщност е педофил. Излиза, че у нас английските педофили са добре дошли за сметка на българските работници във Великобритания. Една история, която трябва да се гледа и от г-н Найджъл Фарадж.

Румен Петков за скандалите в червено. Кой ще узурпира левите идеи, накъде да гледа електоратът и ще им станат ли на старите муцуни новите политически униформи. И още: тайни срещи, нерегламентирани подслушвания и заговори с „врага” – защо българската политическа действителност все по-често прилича на второразряден шпионски филм.

Броени дни преди да замине за Олимпиадата в Сочи, председателят на БОК дава едно от най-откровените си интервюта. Сашо Диков връща легендарната ни лекоатлетка в спомените за състезания, титли и загуби – спортни и житейски. Най-високата летва на българския спорт – Стефка Костадинова – години, след като надскочи себе си.

ЕКСКЛУЗИВНО. Миролюба Бенатова представя: майката на Ахмед Доган. Когато забравим, че политиците са хора, се учудваме, че и те си имат майки. Г-жа Доган допусна Миролюба Бенатова в дома си по време на молитвата за нейния син Ахмед Доган. Коя е жената, отгледала един от най-емблематичните български политици? Специално интервю само за предаването ДИКOFF.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2014 г.