10 песни в новия албум на Джако – в понеделник пускат първата с онлайн видео и снимки

10 песни в новия албум на Джако – в понеделник пускат първата

Официалният сингъл на Майкъл Джексън Hold My Hand излиза на 15 ноември

Потвърдено е съдържанието на албума Майкъл

Първият официален сингъл от предстоящия нов албум на Майкъл Джексън MICHAEL излиза в понеделник, 15 ноември. Песента “Hold My Hand” ще бъде пусната на сайта www.МайкълДжексън.com, след което ще може да се поръчва дигитално. До броени дни очаквайте българската версия на официалния Майкъл Джексън сайт.

“Hold My Hand” е дует с Akon, записан през 2007. Написана на ръка бележка от Майкъл доказва желанието му “Hold My Hand” да бъде първи сингъл от следващия му проект. Песента изтече в своя суров вариант през 2008, а наскоро Akon завърши новото продуциране на “Hold My Hand”.

Akon коментира, “Светът не беше готов за ‘Hold My Hand’, когато изтече преди няколко години. Бяхме много нещастни, но сега наистина е правилното време за парчето; в неговия финален вариант се превърна в невероятно красива и прекрасна песен. Много се гордея, че имах шанса да работя с Майкъл, един от моите най-големи идоли.”

На 14 декември Epic Records/Вирджиния Рекърдс, съвместно с Estate на Майкъл Джексън ще издадат многоочаквания нов албум MICHAEL. Албумът съдържа 10 песни, продуцирани от известна група продуценти заедно с Майкъл Джексън. Въпреки че повечето са най-скоро работени парчета от Майкъл, има и няколко по-рано завършени.

MICHAEL е първи албум с нов материал от девет години от един от най-обичаните изпълнители, чийто брилянтен талант продължава да докосва поколения фенове. Албумът е и първото издание след възобновеното споразумение между Наследствения фонд на Майкъл Джексън и Sony Music, сключен през март, който продължава 35 годишните взаимоотношения на лейбъла с Майкъл и неговата музика.

През това време, Майкъл продава милиони албуми, има 13 #1 сингъла и издава поп културния феномен “Thriller,” който си остава най-продавания албум за всички времена с над 100-те милиона копия по света.

МАЙКЪЛ ТРАКЛИСТИНГ:

1.              Hold My Hand (Duet with Akon)

2.              Hollywood Tonight

3.              Keep Your Head Up

4.              (I Like) The Way You Love Me

5.              Monster (Featuring 50 Cent)

6.              Best Of Joy

7.              Breaking News

8.              (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)

9.              Behind The Mask

10.         Much Too Soon

Снимка: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.