10 първи срещи с Лина Роскин – епизод 2 / фитнес маниак

Фитнес по време на среща в новия епизод на „10 първи срещи“

Колко е важен спортът и здравословно ли е практикуването му по време на рандеву?

След неуспешния първи опит за среща, Теа от новия уеб риалити сериал във Vbox7.com – „10 първи срещи“, е готова да продължи предизвикателството с още една първа среща от експеримента.

Този път срещата е спортна, защото Теа ще се срещне с момче с профил „фитнес маниак“. Но дали той ще успее да спечели сърцето ѝ? Разберете в най-новия епизод на „10 първи срещи“.

Вторият младеж, който не подозира, че е участник в експеримента на Теа и нейните приятелки, се казва Тодор. Той е висок, строен, отдаден на спорта и здравословния начин на живот, но тези качества макар и положителни, скоро ще се окажат пагубни за срещата му с Теа.

Срещата започва добре, но красавицата Теа изпада в неловка ситуация, когато Тодор не пропуска да проведе ежедневната си тренировка в заведението, в което те се срещат. Той изважда от раницата си гира и започва да тренира. Оказва се, че тренировките и здравословното хранене са негова фикс идея. За да му покаже, колко абсурдно е това и за да го провокира, Теа решава, че ще си поръча калорична торта, която изяжда с удоволствие пред Тодор.

Дали спортната натура на Тодор ще се хареса на Теа или тя отново ще остане разочарована от своята среща? Разберете какви са впечатленията й от среща номер две в новия епизод на „10 първи срещи“ само във Vbox7.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2018 г.