10 години Планета ТВ – гледай на живо от НДК! с онлайн видео и снимки

10 години Планета ТВ – гледай на живо от НДК!

“10 години Планета ТВ” – 22 ноември, зала 1 на НДК!

Годината 2001 ще остане паметна за поп-фолк музиката, защото тогава стартира своята програма телевизия “Планета”. Музикалната медия бързо печели сърцата на всички и се превръща в една от най-желаните и популярни не само в България, но и на Балканите. Днес, 10 години по-късно, “Планета” се радва на обичта на своите зрители и им предлага още две оригинални програми – “Планета Фолк” и “Планета HD”.

По случай своя юбилей, музикалната медия ще събере своите приятели, почитатели и зрители на голям концерт-спектакъл в София. Музикалният празник, с който “Планета” ще отбележи 10 успешни години в българското медийно пространство ще се състои на 22 ноември. Домакин на тържествения концерт ще бъде НДК-София, а зала 1 ще събере всички почитатели на модерния фолк.

Началото на пищното шоу ще бъде сложено в 19 часа и ще се излъчва директно по трите канала с марката “Планета”. Повече от 30 от най-обичаните звезди ще излязат на лъскавата сцена, за да поздравят с популярни и обичани песни своите фенове.

Спектакълът ще продължи близо 3 часа за радост на всички зрители ще представи хитовете на 2011 година. Няма да бъдат забравени и песните-емблеми от последните 10 години, които и до днес вдигат адреналина на меломаните.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2011 г.