1 юни с Рафи, Радио FM+ и много награди!

Радио FM+ организира пищен детски празник на 1 юни с дирижабъл, Рафи и много награди

Радио FM+ София подготвя незабравим „Празник на детските усмивки” по случай Международния ден на детето – на 1 юни (събота), от 11 часа в Приключенски парк „Коколандия”, Борисовата градина.

Събитието обещава невиждани забавления както за малчуганите, така и за цялото семейство. Най-голямата изненада ще е уникалният, специално изработен дирижабъл. С помощта на всички присъстващи, той ще бъде пуснат в небето и в продължение на цял месец ще радва столичани.

Пеещите изненади за децата ще са любимите им музикални звезди – Рафи, Сани Алекса и Теодор Койчинов. Водещите Ива Дойчинова и Калина Стефанова пък са подготвили атрактивни игри с награди и обещават, че никой няма да си тръгне с празни ръце. Традиционната благотворителната томбола, която радиото организира всяка година и този път ще набира средства за благородна кауза.

На място ще бъдат представени и всички рисунки от националния детски конкурс на тема „Пести водата!” и „Изхвърляй разделно”, който е съвместната инициатива между Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM, Министерството на Околната Среда и Водите и Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г.”.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2013 г.