1 юни: Радио FM+ кани на детски празник в големите градове!

Радио FM+ организира „Празник на детето“ в София

За петнадесета поредна година Радио FM+ отбеляза Международния ден на детето с празнични прояви в големите градове на страната.

В София детският празник започва от 14 часа на 1 юни – вторник и ще продължи четири часа. На специално подготвени шатри в Приключенски парк „Коколанадия” – в Борисовата градина малчуганите ще се забавляват и играят с любимите си анимационни герои. Традиционната благотворителната томбола, която екипът на Радио FM+ София организира всяка година, този път ще набира средства за кампания на БЧК.

Заповядайте на 1 юни и поканете близките си.

На 5 юни от 10,30 часа на Гребната база в Пловдив Радио FM+ Пловдив ще проведе традиционния вече детският празник „Здравей, лято“.

Екипът ви кани да се веселите от сърце с още няколко хиляди деца от Пловдив и техните родители. Отново е подготвилена богата развлекателна програма с водещ Бате Енчо!

Очакват Ви много веселие, игри и томбола с голям брой подаръци.

Радио FM+ Бургас организира за поредна година „Празник на детето“ по случай 1 юни. И тази година екипът кани всички бургазлии и гости на града да се забавляват с любимото радио и децата на Бургас.

Заповядайте на 5 юни (събота) от 10.30ч. пред Пантеона в Морската градина на Бургас. Подготвени са много игри, песни, рисунки на асфалт, забавлевия и щури емоции с безброй награди за всички деца.

Радио FM+ Велико Търново пък ще организира „Празник на детето“ от 17ч. в Търговски парк съвместно в Община Велико Търново.

Виж страницата на FM+ в Slusham.com – слушай и коментирай радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2010 г.