Янки срещу Прогноза за времето на Guardians: Дъждовна нощ в Ню Йорк забавя ALDS Game 5

Добри снимки

Ню Йорк – Понеделник вечер, The Ню Йорк Янкис И Кливланд Гардиънс Те ще прекратят своята серия от АЛДС с игра 5 на стадион „Янки“ в Бронкс. Янките спечелиха мач 4 в неделя вечерта, за да наложат печелившият мач 5.. Той ще победи Хюстън Астрос в ALCS. Губещият се прибира вкъщи. Ето как да гледате мач 5. Началото на 5-ия мач обаче се забави заради дъжда. Преработеното време за първото представяне все още не е обявено.

MLB взема всички решения, свързани с времето, след сезона и лигата ще преоцени прогнозата в 19:45 ET. Първото представяне първоначално беше насрочено за 19:07 ET.

„Мисля, че всички бяха на една и съща страница, когато говорихме“, каза мениджърът на Guardians Тери Франкона за следобедните разговори на MLB с двата отбора. „Докато можем да играем играта и не изглежда, че ще пречи, тази сила ще бъде там малко, (ние) искаме да играем.“

Мач 2 на ALDS беше отложен поради дъжд, принуждавайки Yankees и Guardians да играят четири поредни мача при резултат 2-5. Текущата прогноза показва, че отлагането на Game 5 е малко вероятно. CBS News от Ню Йорк:

Дъжд е в прогнозата за игра 5 на ALDS.

CBS News Ню Йорк

Ако Игра 5 бъде отложена, тя ще се играе във вторник, текущия почивен ден между ALDS и ALCS. Може да е следобеден мач, тъй като победителят трябва да пътува до Хюстън за мач 1 от ALCS в сряда.

Янките ще започнат с десния Джеймсън Тейлън (14-5, 3.91 ERA) в игра 5. Пазителите ще се противопоставят с десния Арън Сивале (5-6, 4.92 ERA). И двамата титуляри се очаква да бъдат второстепенни играчи. Ето как е настроен бикпенът на всеки отбор за игра 5.

READ  Последни новини за войната между Русия и Украйна: съобщения на живо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.