Янките придобиха Андрю Бенинтенди от Роялс

22:10: Янките обявиха сделката.

21:52: В замяна Канзас Сити получава възможности за пичинг DJ Sikkema, Чандлър Чамплин И Бек УейДжоел Шърман от New York Post съобщава (връзка към Twitter)

21:45: Джеф Басън от ESPN съобщава, че Royals ще придобият в замяна трима играчи от второстепенната лига (в Twitter)

21:38: Янките търсят да купят външния играч Андрю Бенинтенди От Royals, Джак Къри от YES Network (връзка към Twitter) Ню Йорк потърси подобрение на полето през последните седмици и те биха могли да запълнят празнината, като приземят един от най-добрите прилепи под наем на пазара.

Бенинтенди беше един от най-очевидните кандидати за търговия в спорта през последните няколко месеца. Роялс влязоха в 2022 г. с планове за турнира, но се препънаха до 16-32 в края на май. Това направи Канзас Сити очевиден продавач в краен срок и силен кандидат да замени предстоящите свободни агенти като Pendenti.

Ню Йорк добавя бухалка, ориентирана към контакт, към техния микс на полето. Benintendi притежава .321/.389/.399 за годината, ходейки с 10,1% клип. Той е свързан само с три хоумръна, но Бенинтенди води отбора с 91 сингъла и има 14 на двойки. Той не изглеждаше като 15-20 хоумър бухал, който имаше в ранните си сезони с Ред Сокс, но направи контакт при 82,6% от замахванията си.

Производството на Benintendi включва средно .368 топки в игра. Като нападател, който използва цялото поле, той обикновено постига солидни резултати с ударени топки, въпреки че Янките не могат да очакват оценката му за 2022 г. да е твърде висока. Въпреки че неговият BABIP е регресирал близо до неговата марка от кариерата му .325, неговата дисциплина в чинията и контролът на бухалката трябва да поддържат солиден процент на базата.

READ  ОПЕК+ планира да намали значително производството на петрол

Тези плюс умения от бухалка към топка поставят Бенинтенди в рязък контраст с играча, който може да измести от състава, Джоуи Гало. Гало се бори, откакто кацна в Бронкс, най-големият краен срок в Ню Йорк миналото лято. Той е нападател .160/.293/.371 в 498 мача като янки, удряйки с цели 38,4% в този период. Сред нападателите с над 200 мача през този сезон, Гало има третият най-висок процент на удари (38,1%) и третият най-нисък процент на контакт при суингове (62,2%).

Янките вече са готови да отприщят полето на кандидата за MVP Бенинтенди. Арън Джъдж И Арън Хикс – Собственик на масивна линия .333/.471/.593 този месец след бавен старт на сезона – повечето дни. Джанкарло Стантън Въпреки че се приземи в списъка с контузени вчера, той беше основният определен нападател. Ню Йорк вече е започнал да намалява времето за игра на Гало, работейки в знойната жега Мат Карпентър Corner е в микса на полето и тази вечер придобиването е солиден сигнал, но янките са готови да изтласкат Gallo от микса изцяло. Те ще се опитат да намерят някой за него в сделка преди крайния срок следващия вторник.

Джъдж се справи достатъчно добре с преминаването от дясно към централно поле тази година, оставяйки Хикс и Бенинтенди да се справят с ъглите. Последният е играл почти изключително отляво, откакто се приземи на просторния домашен стадион на Канзас Сити, като се е класирал добре както по отношение на спасените защитни удари, така и на Ultimate Zone Rating. Аутовете на Statcast над средното са го посочили като защитник на скреч през всяка от последните две години. Въпреки че осигурява значително подобрение спрямо скорошната работа на Гало, той трябва да добави достатъчно към ръкавица над средното ниво в аутфилда. Това би било значителен тласък за състав, който вече водеше големите с 523 отбелязани ръна.

READ  МААЕ разследва руснаци, бягащи от Чернобил поради лъчева болест | Украйна

Стремежът на Янките за сделка с Бенинтенди със сигурност ще повдигне някои вежди поради причина извън терена. Той беше поставен в списъка с ограничения преди неотдавнашната серия на Royals в Торонто, което показва, че не е бил ваксиниран срещу COVID-19 по това време. Това би го направило недостъпен за сериите в Торонто, освен промяна във ваксинационния му статус или премахване на забраната за неваксинирани спортисти да преминават границата. Малко след това се появиха съобщения, че янките може да бъдат възпрени да го преследват поради опасения относно наличността му за мачовете в Торонто.

В крайна сметка се оказа, че не е така. Джон Хейман от New York Post и Анди Мартино от SNY всеки препоръчва (Twitter Връзки) Някои близки до Бенинтенди вярват, че той вече е готов да се ваксинира. Кен Розентал и Джейсън Старк от Athletics отбелязват, че ваксинационният статут на Бенинтенди не е бил предмет на преговорите между предните офиси на Yankees и Royals (връзка към Twitter) Не е ясно дали са очаквали той в крайна сметка да има право да играе в Торонто или са решили да приемат отсъствието му за няколко мача.

Янките, които започват серия от четири мача срещу Роялс утре, имат само три оставащи мача от редовния сезон в Торонто. С 11 1/2 мача пред Jays в AL East, отсъствието от три мача – ако се случи – едва ли ще окаже голямо влияние върху класирането от редовния сезон, въпреки че може да е от значение за събитие. Янките и Джейс се срещат отново в плейофите.

READ  Ръководството на Байдън анулира студентски заем от 5,8 милиарда долара за Коринтианските колежи

Предстои още много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.