Южноафриканският президент Байдън ще се срещне със семействата на американци, задържани в Русия

Маккарти започна да провежда редовни обучения за членове и персонал. Сесия по-рано това лято за адвокатите на Републиканската камара, озаглавена „Образователна поредица за надзор: Разследвания 101“, изложи стратегии за това как трябва да работят подобни разследвания. …

Около два месеца преди междинните избори, които биха могли да предадат контрола на Републиканската партия върху Камарата на представителите, Маккарти и други републиканци са добре планирани за подробен списък от проучвания, които превръщат оплакванията на партията относно политиките на демократите и популярните фигури в приоритети на разследването.

Републиканците в Камарата на представителите досега са обещали да разследват бизнес дейностите на сина на президента Байдън Хънтър и продажбите на произведения на изкуството, министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоргас, изтеглянето на войските на администрацията на Байдън от Афганистан, произхода на новия коронавирус, свързаните с коронавируса затваряния на училища и съветите на администрацията относно оръжия. Продажби в Украйна и ян. 6, 2021 Специална комисия за разследване на бунта. Съвсем наскоро, в резултат на широко разпространеното републиканско възмущение от претърсването на Мар-а-Лаго от ФБР, Маккарти обеща да разследва Министерството на правосъдието.

READ  Илон Мъск поиска от съда да отхвърли искането на Twitter за бърз процес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.