Центърът на Питсбърг Пингвинс Сидни Кросби се завръща срещу вратаря Тристан Яри, игра 7

Pittsburgh Penguin Star Center Сидни Кросби И вратар Тристан Зари Той се завърна в стартовия състав за неделния мач 7 срещу Рейнджърс в Ню Йорк.

Треньорът Майк Съливан посочи играчите като „резултати по време на мача“.

Кросби, който отбеляза девет точки в първите пет мача от серията, беше изключен от игра 5 поради контузия на подколенното сухожилие, получена от защитника на Рейнджърс. Джейкъб Троопа Във втория период. Отборът на Ню Йорк се опита да спечели този мач. Източници казаха на ESPN в петък, че Кросби е нокаутиран от Питсбърг с 5-3 в шестия мач със сътресение. Рейнджърс вкараха серията в 7-ия мач, за да спечелят този мач.

Кросби се пързаля отделно с треньора по умения Die Hennessy в петък и след това тренира с Питсбърг в събота. Той не взе незадължителна тренировка в неделя в Медисън Скуеър Гардън.

„Думата сътресение на мозъка може да се използва свободно, но нараняванията на главата са по-сериозни“, каза за ESPN агентът на Кросби Пат Присън. „Пингвините са много внимателни и много интелигентни по отношение на това. Най-важното е, че здравето на Сидни е човек. Той е оценен, те правят всичко чрез книгата. Той е окончателното решение за играта тази вечер. Лекарят на отбора.“

Зари не е играл от 14 април заради счупен крак. Архивиране Кейси Десмит Той играеше добре като води пингвините. Той започна мач 1 срещу Рейнджърс, но трябваше да излезе в удвояване с течение на времето с контузия. Десмит претърпя тежка мускулна операция и беше изключен от плейофите.

Третата струна Луис Доминго Пингвините водеха тройната си победа в продължение на мач 1, но имаха процент на спасяване от 898 и отбелязаха средно 3,65 гола в шест мача. Той се бори в 6-ия мач, включително гола, който спечели играта на Крис Гридър в третия период.

READ  Ига Святех печели Откритото първенство на Франция, Коко Кауф се отличи във финала при жените

Джари взе участие в незадължителна тренировка в неделя и рутинно следваше титуляр, включително първи да излезе от снега. Съливан отказа да спомене начален вратар за мач 7.

Това може да е първият старт на плейофа за Джари след поражението на Пингвините в първия кръг от Ню Йорк Айлъндс през 2021 г., когато той се бори в серия от шест мача, отбелязвайки 0,888 процента на спасяване и 3,18 гола срещу средното.

В други новини за нараняване на пингвин, защитникът Брайън Дюмулен Игра 1. Нападателят е аут след контузия Брайън БойлЕдин от водещите наказателни убийци на отбора седмица след седмица след лека контузия в мач 6. Напред Рикард РейчълТози, който е контузен при победа в Игра 1, ще играе, след като бъде посочен като края на Game-Time.

Пингвините са единственото право на НХЛ, което е непобедено в мач 7 като зрител, а техният рекорд 6-0 на пътя е най-дългата победна серия като тази в историята на НХЛ.

Рекордът на Рейнджърс в мач 7 за всички времена е 9-6, включително резултат 7-1 в Медисън Скуеър Гардън.

Емили Каплан от ESPN допринесе за този доклад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.