Харисън Форд прави емоционално завръщане във франчайза „Индиана Джоунс“.

Президентът на Lucasfilm Катлийн Кенеди разкри първия тийзър кадри за новия, все още неозаглавен филм по време на презентацията на студиото на изложението D23 на Disney в събота.

Въпреки че видеото, показано на тълпата, не е публикувано, то показва среща на Индиана Джоунс със стария си приятел Сала и включва няколко страхотни екшън поредици, включително звездата Харисън Форд, яздейки кон през Ню Йорк. Релси на метрото.

Имаше и няколко снимки на нещо, което изглеждаше като по-млад, по-млад Ford.

Филмът, в който Форд отново се превъплъщава в ролята на д-р Джоунс повече от 40 години след като за първи път сложи шапката си в „Raiders of the Lost Ark“ от 1981 г., тръгва по кината на 30 юни 2023 г.

В него участват Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен, а режисьор е Джеймс Манголд. Джон Уилямс, който композира емблематичния „Rider’s March“, се завръща, за да композира музиката за филма.

„Филмите за Индиана Джоунс са за мистерия и приключения, но те са и за сърцето“, каза Форд на публиката.

През годините имаше много новини за филмите за Индиана Джоунс, които се правеха, но това е първият път, когато феновете имат представа какъв ще бъде следващият филм и какъв може да бъде безстрашният археолог.

„Имах време в живота си да направя този филм… Изтощително е да поддържам крак с този човек“, каза Уолър-Бриджис на тълпата.

Присъстващите на D23 полудяха за новини за предстоящия филм. И като се има предвид, че франчайзът за Индиана Джоунс е един от най-популярните в историята на филма, защо това има смисъл?

READ  Военни новини между Русия и Украйна: съобщения на живо

Последният филм ще бъде петият филм от поредицата и последният за Форд в ролята.

След като му казаха от публиката, че това е последният му филм, той се пошегува: „Това е. Повече няма да си падам по теб“.

Избягването на отровни стрели и търкалящи се камъни е по-трудно на 80.

Какво би била една презентация на Lucasfilm без някои новини от „Междузвездни войни“?

Новият сериал на Disney+ „Andor“ показа шоуто, включително интензивен нов трейлър, който отведе феновете в света на Бунта пет години преди „Rogue One: История от Междузвездни войни“.

Сериалът ще се появи в стрийминг услугата на 21 септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.