Фючърсите на акциите останаха без промяна преди ключови политически решения на Фед

Фючърсите на акциите бяха малко променени във вторник вечерта, тъй като инвеститорите се подготвиха за последните политически решения на Федералния резерв в края на срещата в сряда.

Фючърсите, свързани с индустриалната средна стойност на Dow Jones, бяха с 10 пункта по-ниски. Фючърсите на S&P 500 и фючърсите на Nasdaq 100 бяха равни.

В редовната търговия основните средни стойности на акциите завършиха деня надолу, след като данните за работните места през септември показаха устойчив пазар на труда. Dow падна със 79 пункта, или 0,2%. S&P 500 загуби 0,41%, а Nasdaq Composite падна с 0,89%.

Инвеститорите очакват ключово политическо решение от централната банка, която се очаква да го обяви Това ще повиши лихвените проценти с три четвърти от пункта, четвъртото поредно подобно увеличение в продължаващите усилия за борба с високата инфлация. Пазарните участници обаче търсят сигнал, че централната банка е готова да забави темпото на своя план за повишаване на лихвените проценти през декември.

„Търся някакво напътствие… 75 [basis points] Очаквано ще бъде успешна, но каква ще е посоката занапред? Става въпрос за това, което идва и темпото на следващите възходи“, каза Виктория Грийн, главен инвестиционен директор в G Squared Private Wealth, говорейки за „Closing Bell: Overtime“ на CNBC.

Във вторник производственият индекс ISM показа дела на фирмите, отчитащи разширяване през октомври. Той падна с 0,9 процента отколкото септември. Докладът JOLTS показва 1,9 работни места за всеки наличен работник.

„Това не е голяма цифра за Фед, все още е стегнат пазар на труда“, каза Грийн. „Така че мисля, че те все още са между чука и наковалнята. Те трябва да се разхождат. Никой не го харесва. Всички искат да спрат, но това е като автомобилна катастрофа на забавен каданс. Те не могат. Спрете да се разхождате.“

READ  Dodge и Chrysler предупреждават собствениците да спрат да шофират тези популярни модели след три смъртни случая

В допълнение към политическото решение на Фед, инвеститорите също ще очакват публикуването на данните за кандидатстване за ипотека и доклада за заетостта на ADP в сряда сутринта.

Сезонът на печалбите за здравните компании, включително CVS Health, Humana и GlaxoSmithKline, продължава в сряда. Paramount и Yum! Марките също са на палубата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.