Филмът „Китът“: Брендън Фрейзър получава „огромни овации“ след първата прожекция на филма на Дарън Аронофски

Съобщава се, че Брендън Фрейзър изглежда толкова добре в новия си филм, че е получил овации в края на първата му прожекция.

китНова психологическа драма Черният лебед Режисьорът Дарън Аронофски видя как Фрейзър претърпява физическа трансформация и поставя протези, за да играе мъж, „живеещ със затлъстяване“.

Официалният синопсис гласи: „Самотна учителка по английски, страдаща от тежко затлъстяване, се опитва да се събере отново с отчуждената си дъщеря тийнейджърка за последен шанс за изкупление.“

Мнозина очакваха филмът да бъде завръщане за 53-годишния актьор от Мумията, който не е играл главна роля след DVD трилъра. Пробив През 2013.

След премиерата на филма на филмовия фестивал във Венеция, няколко журналисти предполагат, че вече може да има номинация за Оскар за Фрейзър. Всъщност филмът беше толкова харесан, че получи осемминутни овации на премиерата.

Според присъстващите, когато надписите на филма се завъртяха и името на актьора се появи на екрана, цялата зала избухна в аплодисменти.

Роб Ручио След прожекцията той написа: „Големи аплодисменти за Брендън Фрейзър, когато името му се появи в надписите. кит.“

Кристина Герлинг проф Също така, „Ще ви оставя с това, докато забраната не бъде премахната: Брендън Фрейзър получава бурни аплодисменти, когато името му се появява на екрана по време на финалните надписи. И много сълзи са изтрити…“

„Аплодисментите, когато името на Фрейзър се появи по време на филма кит… О, Боже. Дойдох за освежаване!“ Средно в Берн Коментирано.

Брендън Фрейзър получава похвали за изпълнението си в „Китът“.

(AFP чрез Getty Images)

През последните години Фрейзър е в американския театър афера и филм на Стивън Содърбърг Без внезапно движение. Тя също така засне роля за Batgirl, която наскоро беше отменена от Warner Bros. Discovery.

След китТя ще се появи заедно с Леонардо ди Каприо, Джеси Племънс, Лили Гладстоун и Робърт де Ниро в следващия филм на Мартин Скорсезе. Убийци на цветната луна.

китТова също са звезди Странни неща С участието на Сади Сингх, Саманта Мортън и Хонг Чау, филмът ще бъде пуснат в САЩ на 9 декември. Дата на излизане в Обединеното кралство все още не е обявена.

Разбирам The IndependentПреглед на кит Тук.

READ  Русия атакува централите след контраатака на Украйна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.