Уанда Сайкс и Ейми Шумър спечелиха Оскарите

По време на дневното токшоу на Елън Дедженерис Сайкс, една трета от водещите на Оскарите в неделя, каза, че не е видяла водещия Крис Рок да удря Уил Смит, докато се преобличаше. И моментите след това.

„Чувствах се толкова зле за моя приятел Крис, беше толкова болезнено“, каза той пред DeGeneres. Според предварителния клип. „Не се чувствам добре, малко съм по-шокиран.
Сайкс също изрази разочарованието си, че му е позволено да остане в Smith Theatre Приемете наградата му За най-добър актьор.

„Те го оставиха да остане в тази стая и да се наслаждава на останалата част от шоуто, приемайки наградата си. Той каза: „Колко лошо е това? Това е лоша новина“. Пуснаха го и аз си помислих, че е лошо. Освен това исках да напусна, след като той спечели, „За съжаление опашката не можа. Остани тук тази вечер…“

Смит има Извини се Към инцидента. Рокът все още не е дал публични коментари, но се завръща на сцената тази вечер със своето стендъп турне в Бостън.

Сайкс казва, че той и колегите му домакини Ейми Шумър и Реджина Хол са били разстроени, че „никой“ не се е извинил.

„Работихме много усилено, за да съберем това шоу“, каза той, само за да го покрие.

Сайкс обаче сподели, че тя и Рок са били в контакт след парти и се извини на Сайкс, като каза: „Това трябва да е твоята вечер“.

— Това е Крис — каза тя.

Шумер напълнява

Междувременно Шумер пое управлението Instagram За да сподели мислите си, тя каза, че все още е „вълнувана и шокирана“.

„Обичам моя приятел Крисрок и се надявам да се справи с това като професионалист“, написа той. „Останах там и даде Оскар на своя приятел questlove. Цялото нещо беше много объркващо.“

READ  iPhone 14 ще бъде iPhone 13S: шедьовърът на Стив Джобс кулминира, но Apple изгражда своя Max

Съпругата на Смит Джада Пинкет връчваше рок наградата за най-добър документален филм, когато Смит се втурна на сцената и я удари в лицето за рок комедията й за Смит.

„Все още съм в шок, недоумение и тъга. Горд съм да мисля за себе си и за моите сътрудници. Но да. Очаквам с нетърпение това болно чувство да напусна това, което всички сме видели“, написа Шумер в публикацията . Неговата серия Hulu „Животът и Бет“, „Мисля, че всички можем да се съгласим, че най-добрият начин да отключите случилото се е да предавате поточно моята поредица.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.