Тръмп каза, че е одобрил песните на 6 януари за обесването на Пенс

Малко след това стотици бунтовници скандираха „Окачете Майк Пенс!“ януари На 6 май 2021 г. началникът на кабинета на Белия дом Марк Медоус излезе от Овалния кабинет в трапезарията, в собствения си кабинет и се обърна към колеги, включително президента Доналд Дж. Тръмп се оплаква, че вицепрезидентът е камшик. Сигурност.

Според отчет, представен в комисията на Камарата на представителите на 6 януари, г-н. Медоус, след това Mr. Тръмп каза нещо и каза на колегите, че може би г-н Пенс трябва да бъде обесен.

Не е ясно какъв тон е използвал г-н Тръмп. Но обявеният коментар е още едно доказателство за това колко сериозен е разривът между президента и неговия вицепрезидент и г-н. Тръмп не само не предприе действия, за да спре бунтовниците, г-н. Той разпозна чувствата им към Пенс. – Той оказа натиск върху победените да блокира удостоверяването на резултатите от изборната колегия за деня – отражение на собственото му разочарование, че не може да възстанови загубата си.

Тъй като комисията създаде график за това какво прави президентът по време на безредиците, г-н. Разказът на Тръмп беше представен за първи път пред комисията на Камарата на представителите от поне един свидетел, двама от които описаха накратко своята мисия.

Друг свидетел беше Касиди Хътчинсън, г-н. Г-н Тръмп беше в кабинета си, когато бяха направени коментарите. Запознати с работата на групата казват, че сметката е потвърдена от бивш сътрудник на акаунта на Медоус. Не беше веднага ясно колко подробна информация е предоставила г-жа Хътчинсън. Той си сътрудничи с екипа в три отделни интервюта, откакто получи Sapona.

READ  Бизнесът на Никс Алек Бергс ще освободи място, за да преследва Джалан Брънсън от Нерленс Ноел до Пистънс, според доклада

Г-н. Един от адвокатите на Медоус, г. Медоус каза, че казаното от него е „невярно“ и „има всички основания да вярва“.

Г-н. Говорителят на Тръмп Тейлър Будович разкритикува работата на групата. „Смътните „изтичания“ на тази безпартийна група, анонимните показания и желанието за промяна на доказателствата доказват, че това е продължение на клеветническата кампания на демократите, която беше изфабрикувана и многократно разобличавана като нечестна“, каза той. „Американците са уморени от демократични лъжи и шеги, но, за съжаление, това е единственото нещо, което могат да предложат.

Г-н. Будович не уточни значението на информацията, предоставена на екипа.

Адвокатът на г-жа Хъдсън не отговори на искане за коментар. Говорител на групата отказа коментар.

Джоузеф Р. Г-н Байдън-младши беше помолен да използва официалната си роля в надзора на сертифицирането на бюлетините в Конгреса на 6 януари, за да предотврати или забави победата си. След седмици на натиск от Тръмп и някои от неговите съюзници, г-н. — възрази Бенц. Те не вярват, че вицепрезидентът има тази власт. Въпреки казаното от Бенц и неговите съветници, г-н Тръмп запази натиска върху себе си лично и публично до тази сутрин.

Г-н. По време на митинг в Елипса, малко преди Тръмп да започне сертифицирането си в Избирателния колеж в Капитолия, г-н. Бенц осъди, че не иска да се отдаде на усилията.

„Искаме да бъдем много уважителни към всички“, каза той. Тръмп каза в рязка реч, че атакува различни лица и компании, които не са сътрудничили на неговите желания. „Трябва да се борим много здраво. И Майк Пенс трябва да дойде за нас и ако не го направи, това ще бъде тъжен ден за страната ни, защото вие се заклехте да спазвате нашата конституция.

READ  Върховният съд на САЩ отказа да разреши промяната на Байдън в прилагането на имиграционните мерки

Малко след това Mr. Поддръжниците на Тръмп тръгнаха към Капитолия по негово настояване. Някои казват: „Окачете Майк Пенс!“ Припява се. Бесилката беше поставена пред сградата на Капитолия. С изгонването на висшето ръководство на Конгреса и на двете партии, г-н, който по-рано беше дошъл в Капитолия. Пенс беше отведен безопасно в гаража в мазето.

Според показанията, изслушани от комисията, г-н, който е гледал телевизия през целия бунт. Тръмп подкрепи тези лозунги.

Г-н. г-н Тръмп. Когато той туитира недоволството си от Пенс не само на своите помощници, но и на обществеността, в 14:24, когато бунтовниците нахлуха в сградата, той каза: „Майк Пенс нямаше смелостта. Какво трябваше да се направи, за да се защити нашата държава и нашата конституция.

Г-н. Панелът се опитва да създаде доклад, изобразяващ събития като част от търсенето на Тръмп да остане на поста, включително как той предизвика гняв сред своите поддръжници и г-н. Пенс го обърна срещу членове на Конгреса за обичайния процес на сертифициране.

Според двама души, които обясниха въпросите на групата, г-н. Екипът е събрал и доказателства, че Медоус е използвал камината в офиса си, за да гори документи. г-н след изборите. Съставът попита свидетелите как Медоус се справя с документите и записите.

Новината дойде, когато един от петимата републикански членове на Конгреса, които са получили сапони, за да се явят пред комисията, сигнализира, че няма да се яви за признанията си в петък, ако комисията не му предаде по-големите документи.

Републиканският републиканец от Охайо Джим Джордан, който ще поеме поста председател на Съдебния съвет, ако поеме контрола над своя партиен съвет през следващата година, поиска да му бъдат предоставени „всички документи, видеоклипове или други материали, с които разполага избраната комисия “ Ще се използва за неговото запитване и името му ще се появи във владение на групата.

READ  Съобщения на живо: Войната на Русия в Украйна

„Вашият опит да свидетелствате относно съветите на колега по законово препоръчан законодателен въпрос и важна конституционна функция е опасно засилване на преследването на политическо отмъщение от страна на демократите в Камарата на представителите“, каза той. Джордан пише на Пени Томпсън, представител на Tegra Missy. председател на комисията.

Говорителят на групата, г. Джордан не отговори веднага.

Четирима други републикански конгресмени, включително лидерът на Калифорния Кевин Маккарти, лидерът на малцинството, оклеветиха групата, но не отказаха да свидетелстват. Двете им самопризнания са насрочени за четвъртък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.