Треньорът на Чарджърс Брандън Стейли реши да изиграе Джъстин Хърбърт при пълна загуба от Ягуарс.

Джъстин Хърбърт Играта в неделя срещу е решение по време на играта Джаксънвил Ягуарс 2-ра седмица след счупване на ребрен хрущял.

И тогава той Той загуби защитната си защита през третата четвърт Оборудване за Pro Bowl отляво Рашаан Слейтър Той напусна играта с контузия на бицепса. Така че защо – когато неговите Лос Анджелис зарядни устройства Изостава безнадеждно 38-10 — Франчайз куотърбекът все още ли е на терена в края на мача?

Това стана въпрос през четвъртата четвърт, когато Хърбърт продължи да играе, когато Ягуарс водеха с 31-10 и 38-10. Старши треньорът Брандън Стейли обясни решението, когато беше попитан за него на своята пресконференция след мача. Той остави решението на Хърбърт.

„Той искаше да бъде там със съотборниците си“, — каза Стейли.Чувстваше се добре и искаше да довърши мача. Той искаше да даде енергия на нашия отбор.

„В края на краищата ще го защитим с добра защита – доколкото можем. Но става въпрос за това, което той иска да завърши с неговите момчета.“

Отново Чарджърс играха с резервен ляв подбор Сторм Нортън, незабавно отстъпи на натиска на Хърбърт при влизането си в игра и завърши с двойка дузпи за задържане. Охраната ще бъде само „здрава“. И това е работа на треньора да вземе такова решение, защото куотърбековете на НФЛ обикновено са предразположени да издържат въпреки риска – особено някой от калибъра на Хърбърт.

Нека Хърбърт обясни.

„Не искам да напускам отбора“, каза Хърбърт. „Очевидно труден ден за нас. Но не исках да излизам. Имах чувството, че извадих топката бързо. Не исках да напускам отбора си.

„Понякога трябва да поставиш собствените си цели зад отбора и мисля, че това е най-важното нещо. Чувствах се в безопасност там. И не исках да напускам отбора си.“

Той също така каза, че нямаше да започне в неделя, ако не беше уверен от медицинския щаб на отбора, че ще бъде в безопасност.

READ  Джеф Безос се интересува да наддава за Commanders, вероятно с Jay-Z

25 септември 2022 г.; Ингълууд, Калифорния, САЩ; Старши треньорът на Лос Анджелис Чарджърс Брандън Стейли гледа мача срещу Джаксънвил Джагуарс през първото полувреме на стадион Софи. Задължителен кредит: Kirby Lee-USA TODAY Sports

От гледна точка на риск-възнаграждение обаждането е просто. Извадете Хърбърт от играта. Положителната страна на задържането му в играта намали двуцифрения дефицит до малък двуцифрен дефицит. Липсата на най-добрия линеен играч на терена и продължаването на физическото наказание на вече контузен франчайз куотърбек беше отрицателно.

„Това е решението, което взехме“, попита Стейли, когато беше притиснат за решението. „Беше въпрос за това да завършим мача като отбор. За нас беше важно да го направим.“

За щастие Хърбърт и Чарджърс, не бяха нанесени повече щети. Хърбърт завърши мача само с един сак. В резултат на това това не означава, че Стейли е направил правилното решение.

Стейли е една от най-ярките млади треньорски звезди в играта, изградил репутацията си чрез вземане на неортодоксални, но често правилни – според анализите – решения в ситуации с висока производителност. Призивът Хърбърт да остане в играта в неделя не беше едно от тези решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.