Топлина срещу. Резултат на Селтикс: мач 4 срещу. Актуализации на плейофите на НБА на живо, докато гледате източните финали на Бостън в Маями

Финалът на Източната конференция между Бостън Селтикс и Маями Хийт беше тежка серия, която оказа влияние и на двете страни. Всеки отбор е получил множество наранявания във физическата битка в три мача. Хийт водят с 2-1, след като се изправиха в мач 3 в Бостън, за да си възвърнат предимството на домакинската корта. Селтикс ще се опитат да се върнат в мач 4 от TD Garden в понеделник вечер. Бостън поведе с 29-11, след като излезе от замаха и доминира през първата четвърт.

Пам Адебайо, която беше тиха през първите два мача, излезе като Маями Ред Хот в събота поради силна стрелба и доминиращо усилие. То напълно загуби Джими Бътлър заради подуване на коляното, но 109-103 намери път към победата. Селтикс намалиха разликата до точка в края на четвъртия мач, но не успяха да поемат преднина в мача с изоставането на телта. Джейлан Браун поведе с 40 точки. Междувременно Джейсън Тод се бори усилено от терена, отбелязвайки само 10 точки при стрелба 3 срещу 14. Селтикс Робърт Уилямс III ще трябва да се върне от едно коляно, но Маркъс Смарт ще седи с изкълчен глезен. Ето как да видите Игра 4.

Следвайте по-долу за всички актуализации в реално време между Маями и Бостън.

READ  Отново повишаването на лихвите показва риск от рецесия на BoE и 10% инфлация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.