Том Брейди се завръща на тренировките на Buccaneers след 11-дневно отсъствие

След почти две седмици почивка, Том Брейди се завръща с Tampa Bay Buccaneers.

45-годишен куотърбек Buccaneers се завърнаха в съоръжението в понеделник, 11 дни след като напусна отбора по „лични причини“. Очаква се той също да се върне към тренировките.

[Set, hut, hike! Create or join a fantasy football league now!]

Отсъствието на Брейди беше шок за мнозина, особено след като нямаше информация защо той си тръгна. Той не е задължен да споделя тези подробности с обществеността, но когато главният треньор Тод Боулс каза, че не знае кога Брейди ще се завърне, хората станаха още по-любопитни (или изпаднаха в паника, ако сте фен на Бъкс).

Гут каза още, че отсъствието на Брейди е било предумишлено, така че напускането му не е изненада (поне за отбора). Той поддържаше връзка с Гътс и останалата част от персонала по време на отсъствието си, което би трябвало да го успокои много. Въпреки че остават 20 дни за подготовка за сезона, Брейди никога не е изглеждал не на място и неподготвен в тренировъчния лагер. Той е педантичен относно диетата и фитнеса си, така че е малко вероятно да се е отказал от двойни чийзбургери и понички, докато е навън.

И той е Том Брейди. Той може да е на 45 години, но спечели Супербоул преди два сезона и постоянно се справяше или превъзхождаше куотърбековете с години по-млади от него. Ако има някой, на когото да се доверите, когато е готов и желае, това е той.

Buccaneers QB Tom Brady се завръща след 11-дневно отсъствие. (Ким Клемент-USA TODAY Sports)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.