Тод и Джули Крисли бяха осъдени за измами и данъчни престъпленияCNN

Риалити телевизионните звезди Джули и Тод Крисли бяха осъдени в понеделник във федералния съд.

Двойката „Крисли знае най-добре“ беше призната за виновна през юни в заговор за измама на банки с повече от 30 милиона долара измамни заеми. CNN съобщи по-рано. Освен това те бяха признати за виновни в няколко данъчни престъпления, включително опит за измама на Службата за вътрешни приходи.

Съдия Елинор Л. Рос Тод осъди Крисли на 12 години затвор с три години контролирано освобождаване. Съпругата му Джули Крисли беше осъдена на седем години затвор и три години контролирано освобождаване. Техният счетоводител Питър Тарантино беше осъден на три години затвор и три години контролирано освобождаване, каза Райън Бюканън, прокурор на САЩ за Северния окръг на Джорджия, по време на пресконференция след изслушването на присъдата.

Министерството на правосъдието каза, че Chrisley са успели да получат заема чрез представяне на фалшиви банкови извлечения, одиторски доклади и финансови отчети, според свидетелските показания по делото. Парите са използвани за луксозни автомобили, дизайнерски дрехи, недвижими имоти и пътувания, според прессъобщение на DOJ.

По-късно, докато печелят милиони долари от бившето си риалити шоу, Chrisleys, заедно със своя счетоводител, заговорничат да измами IRS и да избегне събирането на просрочени данъци.

„Grizzly Knows Best“ дебютира в USA Network през 2014 г. и се излъчва в продължение на девет сезона.

В кратко изявление пред CNN през юни, един от адвокатите на Тод Крисли, Брус Морис, каза, че са „разочаровани от присъдата“ и планират да обжалват.

CNN се свърза с представители на семейство Крисли и Тарантино за коментар относно присъдата в понеделник.

READ  Карлос се удвоява, за да подпише в Корея

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.