— Това наказание ли е? – Холивуд репортер

Тогава На живо в събота вечер Подиграваха се за Уил СмитПозорно Оскарите Момент В няколко категории В епизода, излъчен на 2 април, изглежда, че сериалът на NBC ще отнеме известно време тази седмица, за да говори за най-новите развития.

По време на съботната част на „Актуализация на уикенда“, съ-водещ Колин Йост Академията за филмови изкуства и науки направи съобщението в петък крал Ричард звезда Беше забранено От всички събития на организацията, включително наградите Оскар, през следващите 10 години, след като водещият Крис Рок получи шамар по време на Оскарите миналия месец.

„Като наказание за удара на Крис Рок, Академията за филмови изкуства и науки забрани на Уил Смит да присъства на Оскарите за 10 години“, каза Джост. „Но това наказание ли е? Той все още може да бъде номиниран. Може дори да спечели наградата. Може дори да отиде на следпартито.

Йост продължи: „Той не трябва да присъства на четиричасовата церемония, на която някой определено ще се подиграе с жена му отново“.

В SNL По време на съвместното домакинство на 70-ите награди Primetime Emmy през 2018 г., звездата продължи комедията, като показа снимка, на която себе си и неговият колега водещ на „актуализации от уикенда“ Майкъл Че се чувстват неудобно.

„Честно казано, мисля, че истинското наказание би било Уил Смит да бъде домакин на Оскарите следващата година“, пошегува се Йост. „Защото, повярвайте ми, нищо в живота ви няма да постави под въпрос избора ви повече от това да бъдете домакин на шоу за награди.

Управителният съвет на академията проведе специална среща в петък, за да обсъди действията срещу Смит, който се извини на академията, след като получи шамар, докато приема Оскар за най-добър актьор. На 1 април Смит обяви, че е Оставка на членство От групата.

READ  Плейофи на НБА: скоби, днешни мачове, ТВ график, предавания на живо, дати, начални часове, съвети за първи кръг

До петък десетки членове на академията Споделиха реакциите си С Холивуд репортерЕдин член смята изречението за „твърде високо“, а друг за „твърде ниско и твърде късно“.

Смит публикува кратко изявление в петък, в което казва, че ще „приеме и уважава“ решението. Междувременно има скала Тя беше предимно майка Спорът на съпругата на Смит Джада Пинкет за подигравката на комика с Оскар с бръснатата глава на Смит. (Актрисата има алопеция.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.