Тайгър Уудс се завръща в действие и ето как изглежда той в PGA Championship

Тайгър Уудс Скитането сам в Southern Hills Country Club на PGA Championship ще привлече интерес. Но за първите два кръга на втория майор за годината Уудс ще бъде в отбора на Marquee – с Рори Макилрой И Джордан Спайт С него.

Вижте първия кръг на Уудс по ESPN + | Вземете ESPN + тук | Изтеглете приложението

Уудс участва в по-решително събитие, отколкото на Мастърс преди месец, където се завърна към състезателния голф 14 месеца по-късно, тъй като при автомобилна катастрофа през февруари 2021 г. почти загуби десния си крак.

И така, може ли да се бие? Уудс каза, че няма да участва в мач, докато не помисли, че може да спечели.

Изброяваме всеки негов ход в първия кръг на PGA Championship:

Не. 10: Такт 4, 376 ярда

Остават още 71 дупки, но първата дупка от PGA Championship на Уудс не можеше да мине по-добре. Той излезе с 3-дърве на 339 ярда и, разбира се, завъртане с бухалка.

След това той изпълни малки колчета точно от 95 ярда до 3 фута. Този ботуш беше точно в центъра и той започна обиколката си с перфектна птица около Южните хълмове.

Резултат: Birdie

Общо: Под 1

Не. 11: Такт 3, 173 ярда

Woods предприе консервативен подход във втората дупка от втория си ден, като удари солидна 8-iron в средата на грина. Той проследи своята птиче путка до обхвата за кик-ин. Две дупки, все още няма игра.

Резултат: Виж

Общо: Под 1

Не. 12: Такт 4, 461 ярда

Стингър направи своя дебют на този PGA шампионат. Уудс проби ниско желязо от тройника. Междувременно Спийд и Макилрой атакуваха шофьорите. Разликата? Чайният удар на Уудс измина 273 ярда; Скоростта удари неговите 328 ярда, а Макилрой – 354 ярда. От 195 ярда Уудс контролираше перфектен подход, който никога не напускаше флага. Уудс удари паса си от 20 ярда през почивката и трябваше да се задоволи с изравняване.

READ  Последни новини за войната между Русия и Украйна: съобщения на живо

Резултат: Виж

Общо: Под 1

Не. 13: Такт 5, 632 ярда

Първият шофьор за деня от Уудс беше гладък като всички колебания преди него. Уудс отприщва 353 ярда надолу вляво. Отново обаче той седеше доста зад кадрите за чай на Спайд и Макилрой, докато и двамата се опитваха да се приберат в два в Бар-5. Уудс беше на удобен ярд – имаше 85 ярда за третия си удар – и след това направи голяма грешка. Той изпрати малък клин – същият изстрел, който беше блокирал в първата дупка – в бункера.

Уудс, изкопан успоредно на перфектен бункер. Но като се има предвид мястото, на което беше след 2 удара, беше по-стресиращо, отколкото искаше на 13-то място.

Резултат: Виж

Общо: Под 1

Не. 14: Такт 3, 230 ярда

След дълго чакане на чая, Уудс излъска огромен сандвич, който предизвика вълнение в социалните медии.

Когато чакането свърши и късната закуска свърши, Уудс се изкачи и удари още едно хрупкаво желязо. Той се търкулна на 13 фута за втория си рунд на птиче. Той обаче не е най-добрият играч в отбора си. Макилрой падна 25 фута подред за третата си птица.

Резултат: Birdie

Общо: 2 под

Не. 15: Такт 4, 417 ярда

Нищо не беше точно както трябва за Уудс относно тази дупка. Той се опита да удари още едно жило от тройника, но то изтече грубо. Вторият изстрел падна в предния бункер. Изригването мина далеч от пясъка. Два мача по-късно Уудс беше аут с първото тапаво на мача. Междувременно нагревателят на МакЛрой продължи с четвъртата поредна птица.

Резултат: Буги

READ  Нишел Никълс, лейтенант Ухура от "Стар Трек", почина на 89 години

Общо: Под 1

Не. 16: Такт 4, 522 ярда

Уудс винаги се е грижил да мисли по пътя си около голф игрището, особено на големите шампионати. Той знаеше какво прави с изстрела си за чай на 16-и и удари меко порязване, което спря на няколко ярда от бункера на Fairway. Оттам той удари безопасно желязо в средата на грина и сложи една равна двойка на ужасно дългия Бар-4.

Резултат: Виж

Общо: Под 1

Не. 17: Такт 4, 371 ярда

Разбира се, Bar-4 беше най-късият в 17-ия курс, но привлече вниманието на играчите. Защо? Вятърът го взе. Макилрой каза на Кейти Хари Даймънд. Уудс, след безопасно ужилване от Дий, все още беше само на 113 ярда. Обикновено той щеше да бъде разочарован от случилото се – клин, който се беше настанил на ръба на 15 фута от дупката. Но с този вятър това отношение беше добре. Още една революция и птичка щяха да паднат. Вместо това седеше на ръба.

Резултат: Виж

Общо: Под 1

Не. 18: Такт 4, 491 ярда

Друг добър поток от гори. Но той не беше доволен от втория си изстрел. Почти веднага след удара той ядосано замахна с тоягата си назад и удари земята. Той знаеше какво предстои. След това теглещата кука на подхода се интегрира в бункера. За да влоши нещата – твърде лошо – когато Уудс вървеше до последния зелен цвят на страницата, той беше по-спокоен, отколкото през целия ден. Той удари IF бункерен удар и влезе в първите девет, равен с табла. Но сега цялото внимание се насочва към здравето му и как ще издържи кракът, който е бил коригиран.

READ  Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск няма да се присъедини към екипа на Twitter

Резултат: Буги

ОБЩО: Четно

Не. 1: Такт 4, 451 ярда

Втората деветка на Уудс не започна добре. Не е добре, когато чаша за чай лежи зад дърво. Не можех дори да се опитам да ударя зелено без друга възможност. Той напусна да лежи късо и след това удари десния терен в зеленото. Но крайният резултат беше второто поредно тапак и третата от пет дупки. Докато гледаше началото, играта на Уудс започна да потъва по-дълбоко в първия му рунд. Освен това той влиза във втората дупка, неговия 11-ти ден, 5 удара зад Макилрой, който е лидер.

Резултат: Буги

Общо: 1 над

Не. 2: Такт 4, 480 ярда

Две различни неща се случват в тази група: Макилрой е горещ; Уудс избледнява. Макилрой се търкулна върху друга птица, беше петият ден от деня, докато Уудс прекоси локвата си с птици на 10 фута в дупката на около миля разстояние. Уудс не можеше да се промени, това беше поредният табак, третият поред.

Резултат: Буги

Общо: 2 оувъра

Не. 3: Такт 4, 444 ярда

Нещо добро трябва да се случи на Уудс, защото всичко се обърка. Най-накрая стана. Той разцепи фарватера със своя чай. Изстрелът на отношението беше още по-добър. Той контролираше пътя и се завъртя от вятъра, а топката се настани на 4 фута от дупката.

Резултат: Birdie

Общо: 1 над

Не. 4: Такт 4, 377 ярда

Уудс пропусна Fairway с ютия; Макилрой се удари в средата на фарватера с шофьор. На Уудс му оставаха 148 ярда за втория му удар; Макилрой имаше 43 ярда. Уудс изобретява бункера Грийнсайд с подхода си; Макилрой завъртя нисък клин на 10 фута. Уудс удари ужасен бункерен удар, който не улови зеленото; McLroy Two-Butts. Буги, направен от Woods; Макилрой излезе равностойно.

Резултат: Буги

Общо: 2 оувъра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.