Съобщава се, че 90+ GTA 6 видеоклипове и екранни снимки са изтекли онлайн

Актуализация от 19 септември 2022 г.: Rockstar коментира изтичането на GTA 6 през уикенда.

В изявление, публикувано на TwitterRockstar каза, че е претърпял „проникване в мрежата“, което е довело до пускането на ранни кадри от разработката на GTA 6.

Въпреки че Rockstar настоя, че изтичането на информация няма да има дългосрочно въздействие върху развитието на играта, компанията заяви, че е „изключително разочарована“ от случилото се.

Ето пълния доклад:

„Наскоро претърпяхме мрежово проникване, при което неупълномощена трета страна получи незаконен достъп и изтегли поверителна информация от нашите компютри, включително ранни кадри за разработване на следващия Grand Theft Auto.

„В момента не очакваме прекъсване на нашите услуги за игри на живо, нито дългосрочен ефект върху развитието на нашите съществуващи проекти.

„Много сме разочаровани да споделим подробностите за следващата ни игра с вас по този начин. Нашата работа по следващата игра Grand Theft Auto ще продължи по план и ние винаги сме ангажирани да предоставим на вас, нашите играчи, изживяване, което наистина надхвърля вашите очаквания.“

„Ще актуализираме всички скоро и, разбира се, ще ви запознаем правилно с тази следваща игра, след като бъде готова. Бихме искали да благодарим на всички за тяхната продължителна подкрепа по време на тази ситуация.“

Eurogamer Newscast: Nintendo Direct и PlayStation State of Play разочароващи?

Оригинална история 18 септември 2022 г.: 90+ екранни снимки и видеоклипове, направени от GTA 6, изтекоха онлайн.

Въпреки че няма начин да ги разпознаете, отговорът първоначално е враждебен Форуми на GTA В крайна сметка това омекна, когато плакатите започнаха да вярват, че изтеклите активи са истински.

Естествено, незавършената игра няма активи и функции видеоклипове Дайте основен поглед върху главните герои, отворения свят и дори битката със стрелба, седем минути нецензурирани кадри.

READ  Украйна: Зеленски уволнява висши служители Ирина Венедиктова и Иван Баганов заради „сътрудничество“ на персонала с Русия.

Ако е вярно – и точно сега, консенсусът е, че е – това изглежда подкрепя предишни твърдения, че играта се развива във Vice City и включва жена герой: за първи път във франчайза. Структурата на диалога и анимациите са подобни на тези, използвани в Red Dead Redemption 2, въпреки че може да са само временни.

„Току-що направих този акаунт, за да кажа, че съм тук. GTA VI започваме!!!,“ отговори Ентусиазиран коментатор.

Rockstar най-накрая потвърди, че разработката на GTA 6 е „добре в ход“ по-рано тази година и докато официалните подробности са оскъдни, доклад от Джейсън Шрайър от Bloomberg през юни сподели няколко дразнещи подробности за проекта, казвайки, че ще се развива в Маями. И сериалът ще включва първата жена герой като част от дует в стил Бони и Клайд – две неща, които се подкрепят от днешните изтичания.

Rockstar се изправи дълго време Остра критика Вярвайки в нейната корпоративна култура и криза – нещата стигнаха до върха през 2018 г., когато съоснователят на Rockstar Дан Хаузър, който напусна компанията през 2020 г., каза, че служителите са работили „100 часа седмици“, за да завършат Red Dead Redemption 2 – но студиото на Bloomberg има работи наскоро, за да подобри културата си. В доклада се казва, че прилага нова политика за гъвкаво работно време, за да възстанови незабавно изразходвания извънреден труд, като наема повече продуценти, за да премахне разликата в заплащането на жените и мъжете и да гарантира, че натоварването е по-добро. Управлявана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.