Стрелецът от Хюстън уби трима, след като подпали къщи, съобщи полицията

Коментирайте

Четирима души загинаха рано в неделя в Хюстън, след като мъж подпали апартамент, стреля по бягащи жители и по-късно беше убит от полицай, съобщиха властите.

Малко след 1 ч. сутринта градската полиция и противопожарните служби получиха обаждания за пожар и изстрели в дом, който се използваше като обект под наем, каза началникът на полицията в Хюстън Трой Финър. Пресконференция. Пожарникарите пристигнаха първи, но трябваше да се прикрият, когато стрелецът откри огън, въпреки че не е ясно дали е стрелял по тях.

След това на място пристигнали полицаи, които открили стрелеца на паркинг срещу дома. Полицай застреля и уби мъж, облечен в черно и въоръжен с пистолет, каза Финър. Двама жители бяха обявени за мъртви на място, докато трети почина в болницата.

„Виждал съм неща, които никога не съм виждал от 32 години“, каза шефът на полицията. „Това се случва отново и отново и хората питат началника на полицията и началниците на полицията: „Защо? И сега не знаем, просто молим общността да се събере.

Властите не съобщават имената на убитите. Те казаха, че стрелецът е на около 40 години, а жертвите са на възраст между 40 и 60 години. Освен загиналите, един човек е откаран в болница с огнестрелна рана в ръката. Друг човек е с леки наранявания, които не са наложили хоспитализация.

На стрелеца наскоро беше казано, че ще бъде освободен, каза Финър. „Това може да е било причина за него, но не знам“, каза той. — Това е част от разследването.

READ  Майк Рицо обсъжда потенциалната сделка с Хуан Сото

Полицаят, който е застрелял заподозрения, е седемгодишен ветеран и е пуснат в административен отпуск съгласно правилата на полицейското управление на Хюстън. Окръжната прокуратура води разследване, а полицейското управление ще направи свое разследване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.