Слухове за Хуан Сото: събота – търговски слухове за MLB

Пасатите се въртят около Хуан Сото, тъй като все още не е ясно дали Nationals ще се сдобият с аутфилдера на суперзвездата преди крайния срок за търговия във вторник, 17:00 CT. Пазарът се колебае на почасова база въз основа на други договори и бейзбол и Сото (MLBTR’s Най-добър кандидат за търговия крайният срок сезон) е преди всичко. Разбира се, някои клубове искат да проучат всички възможности за подписване на Сото, но ако Сото отиде другаде, твърде дългото чакане може да остави отбора с празни ръце за други опции за търговия.

Падрес се смятат за едни от най-големите претенденти за получаване на Сото и са готови да се откажат от огромния перспективен пакет, който би бил необходим, за да привлече вниманието на Вашингтон. Според Джон Морози от MLB Networkподложки“Готови за обсъжданеИмена като CJ Abrams, Robert Hassell III и Adrian Morjon с Nationals. Докато Morejon е „дипломирал“ от повечето списъци с перспективи заради опита си в MLB, а MLB Pipeline изхвърли Ейбрамс от списъка си заради неговите 43 хита в голямата лига, и тримата са били основни елементи в списъците с топ 100 на перспективи през последните няколко години. Мачове, играни по-рано този сезон.

Тъй като е известно, че Nationals се насочват към по-млади, контролирани играчи, които вече са в големите турнири или са на прага на дебюти в голямата лига, триото Padres изглежда поставя отметки в тези квадратчета. Nats биха се радвали повече от горните ешелони на фермерската система на Сан Диего (или активния списък) да се разделят със Сото, а Padres трябва да увеличат офертата си. Надминете другите адвокати.

READ  Парис Хилтън отива като Сейлър Муун на Хелоуин парти с Картър Рийм – новини за обувки

Например кардиналите имат запас от млади таланти и са споменавани като един от фаворитите за получаване на Сото. Дилън Карлсън е име на радара на Вашингтон Дерик Гулд от St. Louis Post-Dispatch Той пише, че Натс „харесват“ външния играч.

Карлсон е на 23 години и вече остави отпечатък в шоуто, осигурявайки над средното ниво на игра и силна защита (като централен полеви играч и десен полеви играч). Националите биха могли да гледат на Карлсон като следващ крайъгълен камък на полето, тъй като отборът вече ще бъде уверен, че той може да допринесе веднага, докато играчи като Ейбрамс, Хасъл или Морейон тепърва ще се доказват на ниво MLB.

На хартия Кардиналс ще имат дълбочината да преместят Карлсон като част от сделката със Сото, но това ще остави Кардс без надежден централен играч. Харисън Бейдър остава в 10-дневния списък с контузени с плантарен фасциит и неуспех може да удължи излизането му с поне още няколко седмици, каза мениджърът Оливър Мармол пред Голд и други репортери. Бадер няма да бъде извън ролята на дефанзивен титуляр още седмица или две, така че дори Карлсон да запълни средата добре, Сейнт Луис трябва да се опита да привлече централен полеви играч в друга сделка, ако Карлсон бъде заменен. Временната комбинация от Ларс Нутбар и Томи Едман, например, може да не е най-добрият избор за претендент.

Както споменахме, други сделки могат драстично да променят ситуацията за много отбори и изглежда, че двама потенциални кандидати за Сото вече не са замесени. Лъчите щяха да бъдат страхотен отбор, за да вземат Сото, но исканията на националите „Отвъд тяхната издръжливост,” Джоел Шърман от New York Post пише И така, Лъчите избегнаха маршрута на блокбъстъра и вместо това Кацнал Дейвид Пералта от Даймъндбекс по-рано днес. вчерашния Придобиване Луис Кастило от Луис Кастило също ще извади Маринърс от надпреварата за Сото, тъй като Сиатъл похарчи значителна част от бъдещия си капитал, за да придобие Кастило от Червените.

READ  Рори Макилрой води PGA в САЩ, докато Тайгър Уудс се бори с болки в краката | САЩ PGA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.