Сиксъри, хвърлени от Раптърс за победата 131-111 в мач 1

20-те 76-и в ранглистата Торонто Раптърс се изправят срещу плейофите на НБА през 2022 г. в събота. Сиксърс пуснаха изявление, за да започнат плейофите, доминирайки над Raptors 131-111 и водейки в серията с 1-0. Tyrese Maxey взе играта през третата четвърт, като в крайна сметка падна с 38 точки до безсъзнание от 81,9 процента при реална стрелба. Въпреки че отбеляза само 19 точки, Джоел Емпиде направи 13 борби и беше чудовище в огледалото. Джеймс Хортън направи 14 асистенции и добави 22 точки. Ето няколко съвета от Игра 1.

Първото полувреме

  • Едно голямо нещо, за което ще се говори в тази серия, е колко добре Торонто отдръпва атаката, с която Сиксърс се бориха през цялата година. Фили използваха височината си, за да го преобърнат през първата четвърт, като хванаха шест дъски за атака през първата четвърт. Джоел Емпид свърши страхотна работа по компилирането на това и извади и трите. Способността да поддържат вещите живи е голяма причина те да започнат горещо.
  • Още една причина за добрия старт на Tyres Maxi Sixers. Той обиколи земята в двата края на терена от раздела и отбеляза 10 точки в първата четвърт в първия си старт в плейофа. Раптърс успяха да запазят играта близо, като удариха няколко тежки удара в началото.
  • Когато Philly тества отново в играта с 10 точки, отлична работа в минутите без вграждане. Пол Рийд трепереше за моменти или два, но се уреди добре. Джеймс Хортън и Тобиас Харис свършиха добра работа по време на този участък и Хортън най-накрая видя, че Steppe започва да пада отново. С 16 точки от стрелба 7 за 11, Харис удари Били в полувремето.
  • Първото полувреме беше звездна атака за Sixers. Движението на топката им беше отлично от самото начало, закопчавайки топката до периметъра и вдигайки 19 тройки на половина. Невероятно, те получиха 15 помощни средства и половин нула продажби.
  • Емпиде се отличи в завършването на първото полувреме, тъй като се възползва от факта, че никой от списъка на Торонто не може да взаимодейства физически с него. Той стигна до линията девет пъти в полувремето, хващайки Фред Ванвил и Крис Баучер в значителна погрешна стъпка. И двамата бяха аутирани през четвъртата четвърт.
READ  Ричард Сиймор, Дик Вермейл и Тони Бочели са погребани в Кантон

Втора половина

  • Третата четвърт започна по много познат начин за феновете на Sixer. След като увеличиха преднината си до 24, тя беше намалена до 11 за минута-две, а след това се превърна в игра за Tyrus Maxi. Макси беше 21 срещу 38 през третата четвърт. Това е втората най-резултатна четвърт за шестица в плейофите, според данните на Sixer. Отскачането на Хортън максимизира тълпата и тълпата.
  • Maxey е най-добрата възможна версия на този квартал, той е опасен за каране отвъд коша и кривата. Това беше казано милион пъти този сезон, но скокът, който направи като играч и стрелец тази година, беше невероятен. Не е твърде голям момент за Тайрис Макси.
  • Победа за Сиксърс, които не дадоха шанс на Раптърс отново през четвъртата четвърт. Те не биха могли да поискат по-добър старт на постсезона. Те биха могли да удължат преднината на серията до 2-0 в понеделник вечерта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.