Сенегал срещу Холандия: Световно първенство 2022 – На живо | Световно първенство 2022 г

Големи събития

90+5 мин.: Попи Менди е съдена за нещо. Съжалявам, не виждам какво е това.

90+4 мин.: Холандия Смяна: Мортън де Руун вместо голмайстора Коди Какпо.

90+3 мин.: Кулибали пусна топката към Юсеф Сабали, който изпрати отлично центриране към далечната греда. Лошият хедър на Бамба Диенг се завърта високо и широко. Изисква се по-добра възможност.

90 минути: Ще имаме осем минути добавено време, като се вземат предвид всички неща.

88 минути: Обратно към холандския гол, Кегбо се справи добре, като показа смелост да се хвърли за удар с глава, знаейки, че е почти сигурно, че ще бъде нападнат отзад от напредващия Едуард Менди. Кръстът на Франки де Йонг е класически и заслужава внимание.

86 минути: Холандия Вратарят Андреас Ноберт разтегна всеки сантиметър от стройната си фигура, за да удари мощна лява ръка при удар на Papa Gueye, който изглеждаше сякаш дебне в долния ъгъл. Добри спестявания.

Цел! Сенегал 0-1 Холандия (CAGPO 84)

Холандия води! При брилянтно премерено време Коди Кагбо се свърза с центриране на Де Йонг зад защитата на Сенегал и стреля с глава покрай Едуард Менди от границата на наказателното поле с шест ярда.

Коди Какпо удря Менди, за да излезе от задънената улица. Снимка: Моли Дарлингтън/Ройтерс
Десетки пързалки с какапу за празнуване.
Десетки пързалки с какапу за празнуване. Фотограф: Кай Пфафенбах/Ройтерс

80 минути: Второто полувреме започна зле и постепенно тръгна надолу. Това е невероятно лошо. Уверен кръст Холандия Пакс вижда сър Исмаила да хвърля топката с глава, но не може да я насочи към целта. Той протестира пред рефера Уилтън Сампайо, че е задържан от Нейтън Аке и че нищо повече не се прави, тъй като той със сигурност има случай.

78 минути: Холандия Двойна смяна: Дейви Клаусен и Дийн Купмайнерс вместо Стивънс Бергуис и Бергвийн.

77 минути: Посещаемост на стадиона беше отчетена при 41 721, 1721 над капацитета. Междувременно, в действителност, това не е нищо като съвършенство и не е в нито един момент по време на играта.

75 минути: Двойна смяна на Сенегал: Николас Джаксън и Папа Гуейе вместо Крепен Диата и Сейко Гууе.

74 минути: Спестете! Knoppert спаси добре от Idrissa Gueye, който улесни работата му, като стреля право в него, когато видя, че голът ще бъде в негова милост.

70 минути: Cheikou Kouayate, след като си направи шега, се кани да напусне стадиона на носилка. Изглежда, че е издърпал сухожилието си, докато е скачал за висока топка или е изкълчил коляното си в резултат на неловко приземяване.

69 минути: Смяна в Сенегал: Булайе Диа направи път на Бамба Дианг от Марсилия, който получи дълъг, дълъг ободрителен разговор от своя мениджър Алио Сис, докато чакаше да пристигне.

66 минути: Boulaye Diaye обръща от тесен ъгъл, принуждавайки Андрес Нопер да спаси Холандия На най-близкия му пост. Мисля, че това беше първото спасяване на Тамирам.

64 минути: Сенегал влезе в игра с Диета с топката. Той принуждава обратен огън и взема Сабали в себе си. Ответен пас бе освободен благодарение на водещото докосване от Диета. Това второ полувреме се играе с по-бързо темпо. казва Али Маккойст от ITV Go-Coms.

62 минути: Холандия Смяна: Винсънт Джонсън получава Мемфис Дебей. Резерва на Сенегал: Абду Диало Исмаил Джейкъбс.

Исмаил Джейкъбс веднага се включи в действието с предизвикателство в Дъмфрис.
Исмаил Джейкъбс веднага се включи в действието с предизвикателство в Дъмфрис. Снимка: Odd Anderson/AFP/Getty Images

60 минути: Холандия Спечелете корнер. Защитникът на Сенегал Абдо Диало не може да бъде взет, докато не бъде лекуван за контузия. Какпо изпраща топката към миксера, където тя е избита от Едуар Менди.

59 минути: Крепен Диата опъва всяко сухожилие, но не може да обърне центриране към дясната врата на далечната греда под натиска на Върджил ван Дайк.

57 минути: Matthijs De Ligt е наказан за блъскане в гърба на Ismaila Sar. Подозирам, че холандският защитник би могъл да бъде изгонен по-рано, отколкото да върви по пословичното морално въже, когато му бъде нанесен удар от неговия човек.

56 минути: Гакпо се справя добре с центриране от линията под натиск, но Сенегал е чист.

55 минути: Десният защитник на Сенегал Юсеф Сабали се натъква на свободна топка на 10 ярда извън холандското наказателно поле, пристъпва напред и отприщва удар. Nathan AK го блокира.

53 минути: Какпо печели и бие в корнер. Върджил ван Дайк скача високо, за да избие свободен удар с глава и прати топката над гредата. Трябваше да вкара. Или поне да уцелите целта.

52 минути: Кулибали изравнява Steven Bergwijn с нисък удар отзад, но избягва да бъде жълт. Бергвийн се изправи на крака и изду бузи от разочарование. Мисля, че е много болезнено, но той не иска да го покаже.

50 минути: Cody Kakpo напредна по дясната линия и победи Sabali по пътя. Той пуска топката навътре към Дъмфрис, който печели корнер Холандия. Топката беше изпратена в наказателното поле от квадранта и Едуар Менди изскочи от линията си, за да се намеси уверено в гъсталака от тела.

47 минути: Друг хлабав пас от Frenkie De Jong позволява на Boulaye Dia да грабне притежанието на Сенегал и да спринтира нагоре. Той се натъква на трафика и изчервяването на Де Йонг е избегнато. Той даде топката на няколко пъти тази вечер.

Юсеф Сабали се бие с Френки де Йонг.
Юсеф Сабали се бие с Френки де Йонг. Снимка: Ozan Köse/AFP/Getty Images

46 минути: Винсент Янсен пада на земята, като се хваща за тила след сблъсък със Сейко Гуе, който го изстреля назад във въздуха и трябваше да получи жълт картон за проблемите си.

Второ полувреме: Сенегал 0-0 Холандия

46 минути: Сенегал започна второто полувреме без промени от двете страни. Секунди по-късно Калиду Кулибали метна топката напред и в аут.

Полувреме: Сенегал 0-0 Холандия

надниква! Доста увлекателно първо полувреме между две прилични страни завърши без гол. The Холандия Въпреки че изглеждаше много заплашителен, Исмаил Чарил, Сенегал имаше най-опасния играч на терена. Той затруднява Матийс Де Лигт и неговите съотборници трябва да го държат повече на топката.

44 минути: Беше приличен мач до момента, но нито един от вратарите не беше тестван. Преди две години, в случай че се чудите, холандският вратар Андрис Ноберт беше без клуб, безработен и сериозно обмисляше да се откаже от футбола, за да се присъедини към холандската полиция. Неговият противоположник, Едуар Менди, също имаше добре документиран престой във футболната пустош и беше безработен през 2016 г.

42 минути: Сенегал печели пряк свободен удар от предния край на наказателното поле на Холандия. Центрирането на Идриса Гуейе беше жалко и не успя да изчисти първия защитник.

41 минути: Сър Исмаила хвърли топката докрай Холандия Наказателното поле и то бе отчетливо свързано от Нейтън Аке.

Нейтън Аке отстранява опасността.
Нейтън Аке отстранява опасността. Снимка: Manan Vadsyayana/AFP/Getty Images

READ  Русия нареди да се предадат украинските сили в Мариупол до неделя сутринта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.