Селтикс срещу Резултат на Bucks: Джанис Адетокунмпо, Милуоки на живо Актуализации за плейофите на НБА, докато се опитват да затворят Бостън

В най-вълнуващата и състезателна серия от полуфиналите Милуоки Бъкс и Бостън Селтикс се срещат в 6-ия мач в петък вечер. На действащите шампиони им остава само една победа, за да продължат след 110 до финала на Източната конференция. 107 победи отново в Бостън. Джани Адетокунмо и Бъкс ще се опитат да закрият Селтикс във форума на Фишер. На половината път Селтикс са с 10 точки пред Бъкс.

Милуоки победи Бостън с 31-14 в последните 10 минути на 5-ия мач, изоставайки с 93-79. Джуро Холидей, който завърши с 24 точки, осем борби и осем асистенции, постигна огромен напредък в последните секунди, като стана първият играч в последните 25 сезона, който записа блокиране и кражба в последните 10 секунди на четвъртата четвърт. Плейофна игра. Втората му кражба от Маркъс Смарт в последните секунди осигури победа. Адетокунмпо подчерта всички реализатори с 11 дъски и 40 точки. Бъкс водят с 8-0 в мачовете отблизо под ръководството на Майк Буденхолцер. Междувременно отборът на Селтик е 9-1 след последните си 10 поражения и 2-0 след поражението си в серията.

Следвайте по-долу за актуализации в реално време през Игра 6 между Бъкс и Селтикс.

READ  Директни съобщения: Русия окупира Украйна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.