Световни серии: Зак Уилър от Phillies хванат „неподготвен“ при загуба в края на сезона

The Филаделфия ФилисТехните шансове да спечелят първата си титла от Световните серии от 2008 г. насам се провалиха в Игра 6 (така че най-добрата от седем серии) в събота вечер. Хюстън Астрос 4-1 на финала. Най-важният момент от мач 6 дойде в шестия ининг, когато мениджърът на Phillies Rob Thompson въведе облекчаващия Jose Alvarado на мястото на титуляря Jack Wheeler. След това Алварадо предаде хоумрън от три ръна Астрос имат външен играч Йордан Алварес.

След мача Уилър призна, че решението на Томпсън да го отстрани от играта е „наваксало“. [him] Никаква сигурност.“

Томпсън от своя страна каза, че смята, че Уилър има по-добри неща за вършене. Той просто хареса мача, който Алваро предостави срещу Алварес.

Той работи 5 1/3 ининга в последния състав на Wheeler, предавайки два ръна при три удара и едно ходене. Той удари пет и хвърли 49 от своите 70 удара за удари. Въпреки успеха му през първите пет ининга и ниския му брой на подаванията, отстраняването му от състезанието в събота вечер не би трябвало да е голяма изненада.

От една страна, Филис подходиха към Уилър с консервативно мислене, след като се завърнаха от списъка с контузени в края на сезона. Той хвърли не повече от 80 терена в последните си три старта от редовния сезон и по-малко от 90 терена във всичките си шест изяви след сезона. Phillies решиха да му дадат допълнителен ден почивка не веднъж, а два пъти в Световните серии – можеха да го доведат до игра 5 с нормална почивка, но след неговата игра 2 решиха да му дадат пълните пет дни почивка. Пътуване в чужбина.

READ  Най-ново интервю с Amber Heart: Джони Деп обвинява бившата съпруга в „преоформяне“ на случая в NBC Citytown

От друга страна, Wheeler правеше своя трети старт в подредбата – обикновено опасна зона за стартиращи питчъри. Дори добрите питчъри като Wheeler страдат от прекомерно излагане на опозицията. Мъдро, неговият OPS скочи от .609 и .583 първите два пъти, когато видя попадение в редовния сезон, до .722 на третия път. Това все още е по-добро от средната оценка за лигата за трети страйк аут по време на игра, но това не означава, че той ще бъде най-добрият питчър, който ще се изправи срещу Алварес.

Всъщност Алварадо беше допуснал .630 OPS срещу левичари този сезон и .585 OPS като цяло. И поради други причини е разумно да се мисли, че той има най-големи шансове да пенсионира Алварес. Написахме като част от визуализацията на първите пет игри от Световните серии:

След това хората побързаха да отбележат, че Алварес е постигнал само .265 срещу нападатели този сезон. Нещо повече, неговата средна стойност .283 срещу потъващи с лява ръка беше почти 60 точки по-ниска от средната му стойност срещу други типове подавания, доставени от южната лапа. Ако правите анализ на повърхностно ниво като този, да, Singer е правилният начин.

Като цяло Алварадо беше дефанзивен избор на позицията. Не мина добре.

Алварадо, който направи почти 60 процента от своите земни удари по време на редовния сезон, хвърли лоша стъпка: потъване, което изпревари плочата. Алварес го смачка на около 450 фута до центъра на полето и това беше всичко. Това е красотата и болката на бейзбола, особено след сезона: това, което има смисъл на хартия, не винаги се превежда.

READ  Леонардо дел Векио: италиански милионер и собственик на Ray-Ban умира

Все пак можете да разберете позицията на Уилър. Той искаше да даде резултат за своя отбор и да го запази жив в битката за титлата на Световните серии. В по-голямата си част той си свърши работата. За съжаление, има малка граница на грешка, когато играете срещу страхотен отбор като Astros. Алварадо и Филис паднаха от грешната страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.